Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo mayli mówi, że teraz nie ma objawów... będę chyba testować w sobotę... jakoś tak wolę chyba zobaczyć 1 kreskę najpierw zanim @ przyjdzie.... oczywiście, że najbardziej to wolę 2 kreseczki, ale jeśli mi teraz nie dane to muszę uprzedzić @.... a mam dostać w niedzielę, więc sobota będzie moim dniem.... chyba, że nie będę miała odwagi....witaj BigChild :-) trzymamy kciuki! :-)
a ja.... trochę pobolewa brzuch.... brzuch jest wielki, ale to chyba z obżarstwa ostatnich 2-3 dni.... na @ też mi się apetyt włącza, więc już sama nie wiem... :-( martwi mnie, że plecy mnie nie bolą...bo mayli mówi, że teraz nie ma objawów... będę chyba testować w sobotę... jakoś tak wolę chyba zobaczyć 1 kreskę najpierw zanim @ przyjdzie.... oczywiście, że najbardziej to wolę 2 kreseczki, ale jeśli mi teraz nie dane to muszę uprzedzić @.... a mam dostać w niedzielę, więc sobota będzie moim dniem.... chyba, że nie będę miała odwagi....
Anna mam pytanko moja siostra chce kupic wozek abc design 3,4 lub 6tec co o nich mowisz bo ty sie znasz