Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
IWASKU mnie tez mozesz przeniesc na liste luzujących![]()

Dzień dobry...
No mam nadzieje ze dzisiaj bede miec lepszy dzień. Sprawy z miom się wyjaśniły,,, także odetchnęłam troche. Bo nie lubie sie kłócic.
Ja mam dziś 23dc. Coraz bliżej do testowania. Wiem sama po sobie , że nie ma co się sugerowac jakimiś objawami. Miałam taki cykl kiedys... długaśny .... wszystkie objawy na fasolke. Niedobrze, słabo, kręcenie sie w głowie, sikanie ból piersi... i co okazało się że @ przyszła. Ja już sie nie łudze żadnymi objawami, poprostu co ma byc to bedzie. Wierze ze wkońcu nam się uda. ;-)
donia 1980 - jak się czujesz, jak samopoczucie?
Iwasek- ty nasza kochana... dużo zdrówka Ci życze dla Ciebie i maleństwa.
kasia.natka - błagam Cię... ureguluj pierwsze cykl...
magenta - testujTrzymam kciuki.
Dla reszty buzioki ;-)
Atom dzisiaj mam 34 dc (cykle mam 28 dniowe) pierwszy test zrobiony przed spodziewaną @ dał wynik pozytywny o czułości 10 kolejny o czułości 25 napstenego dnia dał tez wynik pozytywny i za dwa dni zrobiłam jeszcze jeden i tez pozytywny!! Dzisiaj byłam na becie ale akurat w dniu dzisiejszym jak robią badnia to sa na następny dzień wyniki a normalnie są po dwóch trzech godzinkach. W przyszłym tygodniu wybieram sie do ginki![]()
Atom dzisiaj mam 34 dc (cykle mam 28 dniowe) pierwszy test zrobiony przed spodziewaną @ dał wynik pozytywny o czułości 10 kolejny o czułości 25 napstenego dnia dał tez wynik pozytywny i za dwa dni zrobiłam jeszcze jeden i tez pozytywny!! Dzisiaj byłam na becie ale akurat w dniu dzisiejszym jak robią badnia to sa na następny dzień wyniki a normalnie są po dwóch trzech godzinkach. W przyszłym tygodniu wybieram sie do ginki![]()