Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzisz..mówiłam że się muszą oswoić i zobaczyć że poważnie podchodzisz do tego. Troska rodzicielska..bezcenne choc czasem tego niedoceniamy bo nie rozumiemy. Bardzo się cieszę bo jestes spokojniejsza zapewne z ta akceptacja ;-)Iwasku: rodzice zmienili się taty to nie poznaje żartuje sobie na basen jezdzimynajbardziej zalezało mi na tacie żeby on zmienił zdanie i to zakceptował
![]()
To super i GRATULUJEMY :-);-) Już się zastanawiałam co się stało że tak wsiąkłaś .Atom dzisiaj mam 34 dc (cykle mam 28 dniowe) pierwszy test zrobiony przed spodziewaną @ dał wynik pozytywny o czułości 10 kolejny o czułości 25 napstenego dnia dał tez wynik pozytywny i za dwa dni zrobiłam jeszcze jeden i tez pozytywny!! Dzisiaj byłam na becie ale akurat w dniu dzisiejszym jak robią badnia to sa na następny dzień wyniki a normalnie są po dwóch trzech godzinkach. W przyszłym tygodniu wybieram sie do ginki![]()