ma_gdalena
Bartusiowa mama...
no szczerze to ja też nie bardzo się w tym łapię... w ogóle to korci mnie, żeby już jutrro zrobić test ale chyba za wcześnie... co sądzicie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana klikasz z ikonkę obrazku, i tam musisz zaznaczyć opcję załaduj pliki z komputera, w tym okienku powinnaś mieć na górze dwie zakładki, z komputera bądź z internetu. Dajesz na to z komputera, wybierasz plik, szukasz to zdjęcie, akceptujesz a potem wgraj plik i powinno w poście się pojawić.ok doniu, cierpliwie poczekam, muszę się w między czasie pakować bo jedziemy jutro na weekend w góry
Ael udało mi się jakoś zapisać obraz mojego wykresu na komp... ale jak mam go teraz wrzucić do posta?? bo jak klikam na tą ikonkę koło globusa to żąda ode mnie adresu URL...???![]()
doniu dziękuje Ci ślicznie za tak obszerną analizę mojego wykresuco do owualcji to też tak właśnie myślałam a co do przytulanek to zasugerowałam się pierwszym skokiem temp czyli w 15 dc (przy moich 30 dniowych cyklach to byłoby idealnie) a potem ten spadek mnie trochę zmylił ale dalej się przytulaliśmy, w końcu dałam sobie spokój bo niestety mój mąż też tak pracował, że było trudno jakoś się złapać no i nagle taki skok!!! byłam w szoku (bo to pierwszy mój pomiar). Ale będę wiedziała na przyszłość, że należy jednak jeszcze poczekać. I baaaardzo bym chciała żeby te kilka razy przed owulacją dały efekt...