reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja niestety uciekam... długo Was nie odwiedzę bo wyjeżdzamy jutro w góry i będę dopiero w niedziele wieczorkiem... Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!! A Wy trzymajcie za mnie, żeby w czasie pobytu nie przyszła @...

reklama
Hej dziewczynki wieczorową porą ;)
Ja dzisiaj sobie zabalowałam u brata na urodzinkach. Objadłam się, trochę wypiliśmy i ogólnie dobra zabawa była ;):)
Wiecie co dzisiaj zauważyłam straszne żyły na sutkach i na całych piersiach, dekolcie.. masakra nawet mój się przestraszył nie wiem o co kaman.. ;(

Hej Kobietki. Ja dzisiaj tylko na chwilkę, nawet nie mam siły czytać zaległości (może jutro), ale dziś jest dzień wielkiego O :-( i to w 25 dc!!! W całym moim życiu nie miałam tak krótkiego cyklu, i to akurat teraz musiał mi się rozregulować, kiedy chcieliśmy mieć dziecko :-( Chyba zbyt wiele oczekiwałam… idę sobie załkać w podusie a jutro będę jak nowa. Miłych snów Kobietki. No i mimo wszystko trzymam &&&&& za Was

uff no dziewczynki moje kochane latwo nie bylo ale was nadrobilam
biggrin.gif
i sprobuje tak w skrocie:
dagne piekne zdjecia! super ze wszystko ok i teraz tylko dbaj o was i nie stresuj sie zbytnio
wink2.gif

IWASEK rewelacyjna beta!!! gratuluje!!! bardzo sie ciesze i w koncu sie odstresuj kochana
yes2.gif

Magd.a przebilam cie i jeszcze konca nie widac ale jakos nie czuje satysfakcji
realmad2.gif

Mag i Atom trzymam &&& mocno i czekam na wiesci - oczywiscie wiadomo jakie
yes2.gif

Sil to ty taka kruchutka kobietka jestes ale dzieki temu pewnie twardsza niz niejedna z nas, trzyma &&& za ciebie
mineralna super ze to jednak ciaza zaklocila wynik! wiec teraz juz bez stresu i dbaj o was!!!
Ael ty taki wulkan optymizmu i humoru a takie problemy na codzien
unhappy.gif
podziwiam!!!
Truskawcia nie lam sie! nowy cykl=nowa szansa!!! a jakie przytulanki mile
wink2.gif

magii witaj
biggrin.gif

gochaa piekna historia z ta twoja szwagierka - daje nadzieje i napawa optymizmem, super!!!
monika po anty bywa roznie, piwerszy cykl jeszcze o niczym nie swiadczy niestety
Adele ja ide do ginaa 17. a moje cele sa dokladnie takie jak twoje - wyregulowac @ ale i starac sie o dzidziusia
yes2.gif

Astra gratulacje!!! ogromne bo sie wyczekalas!!!

no to w duzym skrocie
wink2.gif

i wszystkim przytulajacym sie dzisiaj i spiochom - milej nocki
pa pa

Kasiu bo jakbym była za poważna na swoje życie to dawno bym ocipiała :-D
Jakoś radę trza dać, co zrobić, walić wszystkich dookoła i iść do przodu, jedyna droga :-)

Cześć dziewczyny :-) ja już pospałam, czekam na swojego bo gdzieś zaginął w akcji.. a na 9 jadę na rozmowę. Zobaczymy czy się tam nadam. :-)

witam o poranku :-) ja niestety dzis znow do pracy ale za to sobota i niedziela wolne tylko szkoda ze pogoda ma sie popsuc
Ael masz racja wazne ze do przodu i z glowa w gorze
Magd.a trzymam &&&
milego dnia wszystkim

reklama
witam widze ze odrana jakos tu dzisiaj cichutko ;-) ja juz w pracy siedze nic mi sie niechce a lekarz ma pacientow na szczescie przed jedenasta wiec mam troche luzu od rana ;-) mam takie nietypowe pytanko dla zafasolkowanych czy ktorejs facet pali papieroski?? bo boje sie ze rzez te papieroski nam sie nie udalo i za tydzien nie zobacze || kresek.... a z zuceniem jego nawyku nie jest łatwo... ja zucilam i nie pale juz 2 miesiace...boze tylko niewiem czy sie sama nie nakrecam bo wczoraj slabo i w glowie mi sie krecilo dzisiaj jakies smieszne cycki takie napompowane sa... a do tego te kucia jajnika mam nadzieje ze to bedzie fasolka...bo inaczej od czego te humory i objawy rozne???
Musialam sie wygadac bo dzisiaj mam jakis kryzys co pomysle to mi sieleska zaczyna krecic w oczku jakas dolinka mnie lapie...

Do góry