Atan
♥ mamusia Amelki ♥
te 3500 to na calosc czy na jeden łuk aparat??bo u mnie w poznaniu za jeden luk metalowy zaplacisz 1600, a jesli bys chciala szalec to sliczne sa z kryształkow szafiru aparaty u nas jeden kosztuje 2600 ale mozna zrobic mix czyli jedynki dwójki i trójki szafir a 4 i 5 metal wtedy 2000 za jeden luk;-)
Ja wczesniej mialam ochote na frytki ale potem zmienilam zdanie i zrobilam makaronowa zapiekanke z mielonym :-) mniam mniam :-) niedawno zjadlam :-) kto chce zrobilam duzoo :-)bo mi niestety paczka makaronu cala sie wsypala do garka
Ja wczesniej mialam ochote na frytki ale potem zmienilam zdanie i zrobilam makaronowa zapiekanke z mielonym :-) mniam mniam :-) niedawno zjadlam :-) kto chce zrobilam duzoo :-)bo mi niestety paczka makaronu cala sie wsypala do garka
Ostatnia edycja:
A ten z kryształków szafiru to po prostu taki bezbarwny jest? Nie jakiś świecący czy coś?
Ja i tak pewnie będę go zakładał dopiero na jesień, bo w sierpniu ślub to już nie będę sobie dokładała dodatkowych wydatków więc jeśli się uda do tego czasu zafasolkować (w co wątpię) to poczekam do porodu, a jeśli nie to założę i będę już w ciąży miała - chyba, że ortodonta odradzi przed ciążą to będę musiała czekać :-(