reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a daleko mieszkasz?

ale narazie zadowalam sie kiszona kapustą pisze i skubie kapuste kiszona :)

a mnie skurcze macicy biora bo sie tam wszystko rozszerza i chodze podgarbiona to mniej boli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mineralna na razie te skurcze to pikuś, poczekaj na późniejsze tygodnie. Jak ja nie marudził w początkowych tygodniach tak teraz od paru dni dobija mnie podbrzusze, ciągnący ból czasem nie do wytrzymania, a jak coś zrobię gwałtownie to....ajjj.
Bolą mnie nawet wiązadła przy łączeniu brzuch - noga. A spać? Zasypiam na lewym boku po czym budzę się będąc na prawym, a ciężko zasnąć bo brzuch ociężały już, rozpycha się to moje dzieciątko ehh.

Właśnie pobawiłam się pół godziny wózkiem, składałam, rozkładałam, zakładałam elementy, normalnie poza tym ciężkie to, szok!

o ael jestes juz, bez Ciebie tu jakoś cichooo
No co wy dziewczyny, dżamprezy nie możecie rozkręcić? :-D

Ja dziś senna trochę, leń jak zwykle, ale spać to mi się strasznie chciało. Podeszłam wybrać pieniądze, kupiłam pomidorki i śmietanę...1,5 kg już zjadłam XD
No i trochę się pakuje, bo jutro z rana jedziemy do mojej cioteczki na weekend. Dziś trochę dzieciątko dokazywało, bo się mocno rozpycha, nie mogę normalnie siedzieć i te wiązadła tak bolą....

A ja was sobie co jakiś czas dziś podglądałam :-)

Ael to jakiś piłkarz będzie :D Masz jakieś przeczucia co do płci??
Ja dzisiaj umieram z bólu jajnika :( jeszcze tydzień do @ a mnie jak ciągnie że masakra.. Może jakąś torbiel mam:szok: Ale chyba nie wiem juz sama.

Atan oo musiała być pycha ta zapiekanka, ja bardzo lubię ale mój luby nie znosi mielonego:baffled: dla mnie te aparaty wyglądają tak samo:confused: teraz to są już takie ładnie prawie niewidoczne, można z takimi chodzić:-)

Aelreda kupiliście już wózek? czy dostaliście od kogoś?

zapiekanka makaron mielone sos slodko kwasny kukurydza i smietana wszystko razem potem w brytwannie warstwami ulozone i na to zolty serek :-) niop pycha ale byla by lepsza gdyby moj szef kuchni ugotowal :-)( moj mezulek)

reklama
Do góry