reklama
Ja sie nie bzykam ale umartwiam sie nad moim mgr-em :/ Musze go napisac jak najszybciej zeby napewno sie obronic w czerwcu (no chyba ze polece gdzie na sesji tfu,tfu). I tak pisze jedno zdanie na godzine :/
Ja za małolata a w sumie za nastolatki poplałam i papieroski i trawke czasmi. Ale odkąd jestem z P. nic takiego w ustach nie miałam...teraz to ja już przyszła Matka Polka jestem
Ja za małolata a w sumie za nastolatki poplałam i papieroski i trawke czasmi. Ale odkąd jestem z P. nic takiego w ustach nie miałam...teraz to ja już przyszła Matka Polka jestem
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Hej!!!!!!!!!!!!
ELA mój śluz wygląda hmm w sumie to normalnie aczkolwiek teraz nie wiem bo biorę luteinę dopochwowo i ciągle się mnie leją kawałki nierozpuszczonej tabletki:-) przepraszam za dosłowność:-) ale jak nie brałam to było go na prawdę bardzo dużo, raz był biały, na drugi dzień przeźroczysty:-) mam nadzieję, że pomogłam:-)
przepraszam dziewczyny, że mało się odzywam, martwię się bo nie mam objawów żadnych, ostatnio lekko plamiłam ale juz na szczęście plamienia nie występują i mam nadzieję, że tak zostanie, za 8 dni mam USG więc się wszystko okażę! trzymajcie kciuki prosze za moją fasolinkę! poza tym mam dużo leżeć i odpoczywać. MĘŻulo lta koło mnie ciągle i strasznie o nas dba:-)
widzę, że pierwsza będzie testować ANNA już za 2 dni!!!!!!!!!!! trzymam mocno kciuki na prawdę!!!!!!!
ELA mój śluz wygląda hmm w sumie to normalnie aczkolwiek teraz nie wiem bo biorę luteinę dopochwowo i ciągle się mnie leją kawałki nierozpuszczonej tabletki:-) przepraszam za dosłowność:-) ale jak nie brałam to było go na prawdę bardzo dużo, raz był biały, na drugi dzień przeźroczysty:-) mam nadzieję, że pomogłam:-)
przepraszam dziewczyny, że mało się odzywam, martwię się bo nie mam objawów żadnych, ostatnio lekko plamiłam ale juz na szczęście plamienia nie występują i mam nadzieję, że tak zostanie, za 8 dni mam USG więc się wszystko okażę! trzymajcie kciuki prosze za moją fasolinkę! poza tym mam dużo leżeć i odpoczywać. MĘŻulo lta koło mnie ciągle i strasznie o nas dba:-)
widzę, że pierwsza będzie testować ANNA już za 2 dni!!!!!!!!!!! trzymam mocno kciuki na prawdę!!!!!!!
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Devi ciąża potwierdzona na testach tylko bo gin powiedział, że on teraz nie chce tam grzebać przepraszam za takie dość brzydkie wyrażenie bo powiedział, że i tak nic będzie widać bo za wcześnie a 24.11 to już coś zobaczymy i teraz nie chcę ingerować tak środku by plamienia sie nie powtórzyły:-) wszystko okażę się 24 o 18:20... termin porodu mam na 20 lipca to takie wtępne wyliczenia, wszystko dowiemy się 24. I foto fasolki będzie:-)
reklama
amalfi
Fanka BB :)
A wy gadacie podczas seksu ha ha ha????Amalfi, czyli był niemy sex, bo mówiłaś że się nie odzywacie hehehe ??![]()
On sie juz dawno zaczal odzywac najpierw smsem, jak zawsze hihi
patrycjaa to trzymam&&&&& zeby bylo ok
Ostatnia edycja:
Podziel się: