reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ela są II krechy jak BYK!!!
więc urojeń nie masz- ciesz się bo masz na prawdę w czego!!!
jak to jest,że jednym kobietom nie wyjdzie test w dniu @ a innym tak jak Tobie kilka dni przed?

reklama
super :-) :rofl:

nie mam pojęcia dlaczego tak jest... każda ma inny cykl i inne prawidłowości jej przypisane..

chyba czas skasować te suwaczki owulacyjne i testujące...:-)
za 2 tygodnie mam wizytę u gin, byłam już wcześniej umówiona na odbiór cytologii to od razu potwierdzę u niej....

boję się, że śnię...........

ela to nie sen. zaraz Ci dam kopa w dupsko ....a z resztą nie,bo ciężarnych się nie bije :D
na razie jesteś w lekkim szoku...
jak ja 3,5 roku temu zrobiłam test i wyszły dwie krechy to tak mi sie kolana trzęsły,że szok...

no, no, no bez przemocy poproszę:-)

mi to się ręce bardzo trzęsły... jak obudziłam męża i mu pokazywałam to nie wiedział czy jestem w ciąży czy nie bo nie mógł dojrzeć tak mi ręce latały :-) bał się, że nie bo zaryczana przyszłam :-)

No krechy piękne! Tez mialam plamienie implantacyjne, ale boję się ze nic z tego.
Ale jak do konca tyg nie bedzie okresu to robie test! Dzis znow brzuch boli jak na okres, ale okresu brak.

A co do Twojego zachowania to musialo to pieknie wyglądać jak stalas nad łóżkiem i machałaś testem :-)
W kazdym razie szczęściara z Ciebie pierwsze podejscie i juz ;-)
Z tego co widzialam to brałas wcześniej kiedys tabletki anty, długo jesteś po odstawieniu?

odstawiłam zaraz po ślubie, czyli rok i 3 miesiące temu :happy2:

trzymam za Ciebie kciuki BigChild :-) myślę, że też będą 2 krechy :-)

obliczyłam właśnie, że dziś kończy sie 4 tydzień ciązy, jutro zaczyna 5 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ela piekne dwie krechy gratuluje i zazdroszcze jak zwykle, bo ja nawet testu nie kupie nic nie czuje zeby byl mi potrzebny.

reklama
Do góry