Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mayli trzymam za Ciebie kciukasy!! Widze że u Ciebie sytuacja,że najpierw test negatywny a pozniej pozytyw. W ktorym dniu robilas drugi test? A co do fasoleczki, bedzie dobrze!! JA osobiscie trzymam mocno kciuki.
mayli jak będziesz mieć wyniki betki to pisz szybciutko na forum.
jeera86 wiesiołek pomaga na śluz...A ja mam pytanie... czy ktoras z Was brała wiesiołek??? Czy to to pomaga???
Anna ja czekam z niecierpliwościa na jutrzejszy wynik testu:-) będzie pozytywny, a czjesz coś?
Jesli chodzi o mnie to ja dziś 1 dzień @ więc nic z tego, ale czułam że tak będzie. Nastawiam się bojowo na świateczne testowanie. Oj wtedy to ja wkopie temu testowi, że aż sie zaczerwieni i to w dwóch miejscach :-)
Jesli chodzi o mnie to ja dziś 1 dzień @ więc nic z tego, ale czułam że tak będzie. Nastawiam się bojowo na świateczne testowanie. Oj wtedy to ja wkopie temu testowi, że aż sie zaczerwieni i to w dwóch miejscach :-)

święta to rewelacyjny czas na testowanie i j trzymam kciuki juz zaciśnięte!!!!!! musi się udać!!
witam nowe staraczki i od razu 3mam za Was kciuki 
nie wiem jak Ty, ale ja jestem pewna, że Ci się uda Słońce 
i daj od razu znać! ściskam Cię mocno Kochana