• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Normalnie same wariatki! Ale dobrze ze oprocz narzekania umiemy tez troche powariowac :P
Ja zaraz spadam z kumpela na basen. U nas tak duszno ze az boje sie isc, zebym nie padla po drodze.

Big Ty to odważna jestes z tym basenem. Ja się boję zakażeń. Nawet tu siostra męża mnie prosiła, żebym z dziećmi poszła na basen a ja nie wiedziałam jak mam się wymigać (bo ona jeszcze nie wie o groszku)

A dobra Ael, nie pytam bo groszek się zarumieni

hej kobietki oczywiscie jak mnie nie ma na forum to same pozytywne wiesci :)

Fifka - kochana gratuluje z calego serduszka:) nawet nie wiesz jak mnie wiesc o twojej fasolce ucieszyla:) normalnie tule ze szczescia:)

nie zdolam was nadrobic hihi napislayscie z 20 stron:P a ja dopiero z pracy sobie wrocilam zmeczona i spac mi sie chce:P czytalam ze pyscek chce odejsc i zluzowac kochana zostajesz z nami i koniec!!!! ja mam tak samo jak ty!!! a mimo wszystko jestem z wami wszystkimi bo nie umiem zyc bez was:P a tak moze skrocie ktos mi napisze co sie dzialo po za pozytywnym tescikiem fifki i betka??

reklama
Nie wiem czy to takie dziwne iż z mężczyzną z którym chce się związać na dobre i na złe ( potocznie zwanym przeze mnie Sąsiadem :-p) kocham się w róznych pozycjach ? :-D
Fasolki zatkajcie uszy .....

taaak wasza wstrętna Babyboomowa ciotka uprawiała sex na pieska ;-)

Ael koocham Cię :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry