reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziewczynki, dzień dobry poniedziałkowo,
jak zwykle za wami nienadąrzam i chyba nie uda mi się wszystkiego nadrobić.
Ela u mnie nadal objawów jak na lekarstwo aczkolwiek coraz częściej mam mdłości no ale trudno
anuszka jak dla mnie to Twoje testowanie może być z niespodzianką:):) trzymam &&&

Wczoraj odebrałam wyniki drugiej bety. Nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem ale: pierwsza beta ze środy 9288 druga z piątku 14850. Nie wiem jak to roszumieć ale wydaje się ze wszystko oki chyba mam rację?

anuszka- tam wysoka tempka daje duza nadzieje :) Trzymam kciuki &&&&
mayli- betka ładnie rośnie, lekarem nie jestem ale jesli chodzi o rowzoj fasolki to wydaje mi sie ze wszytsko jest w najleoszym porzadku

zoszka- najblizsze testowanie nalezy do anuszki ok.srody :) i bedzie moim zdaniem fasolowo :)

Nie cierpie poniedziałku:angry:

anuszka- tam wysoka tempka daje duza nadzieje :) Trzymam kciuki &&&&
mayli- betka ładnie rośnie, lekarem nie jestem ale jesli chodzi o rowzoj fasolki to wydaje mi sie ze wszytsko jest w najleoszym porzadku

zoszka- najblizsze testowanie nalezy do anuszki ok.srody :) i bedzie moim zdaniem fasolowo :)

Nie cierpie poniedziałku:angry:

Anuszka - trzymam kciuki, z tego co opisujesz, to może być to na co czekasz, a to plamienie mogło być przez zagnieżdżanie sie zarodka - choć ja np. takiego w ogóle nie miałam. Bez względu na wszystko trzymam kciuki mocno, ale z drugiej strony nie nastawiaj się na 100%, bo nasze organizmy płataja nam często figla;)

Mayli beta ładna, to i ciąża się na pewno dobrze rozwija, co do norm, to zajrzyj na jakikolwiek wątek ciążowy, dziewczyny wstawiają normy, podają je już teraz praktycznie zawsze z wynikami bety, albo wyszukaj w necie;)

Devi
Nie jesteś osamotniona w tym znienawidzeniu poniedziałków;p nie dojść, że to dopiero początek tyg i do weekendu jeszcze hoho, to korki okropne i zaspanie bo człowiek po weekendzie nie przyzwyczajony do pobudki nad ranem;/

devi a jak tam bara bara????? Zrobilas co Ci kazalam??? ;-)
anuszka kto wie kto wie??? Moze nastepna na prawice przejdzie?

A ja mialam wczoraj rano @ potem w pracy odrobina na tamponie i przez noc nic i teraz rano nic. I co ja mam zrobic??? Czy ja mam brac clo dzisiaj?????????? Wszystko przez to ze zarzucilam tego dupka wczoraj z rana!!!!

devi a jak tam bara bara????? Zrobilas co Ci kazalam??? ;-)
anuszka kto wie kto wie??? Moze nastepna na prawice przejdzie?

A ja mialam wczoraj rano @ potem w pracy odrobina na tamponie i przez noc nic i teraz rano nic. I co ja mam zrobic??? Czy ja mam brac clo dzisiaj?????????? Wszystko przez to ze zarzucilam tego dupka wczoraj z rana!!!!

Hehe na prawice jak to brzmi;D oby oby!
Ja amalfi nic nie rozumiem z Twojej sytuacji cyklowe;( ale trzymam kciuki, żebyś to szybko ogarnęła!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry