hej dziewczyny
kasia.natka spokojnie z tymi testami bo bardzo rzadko wychodzą przed terminem @

ja kochana zrobiłam w 26dc o czułosci 10 i wyszłą I krecha, potem w 30dc (spodzeiwana @) wyszła druga strasznie bladziutka krecha ale to tez nie reguła...

wiec warto zaczekać kochana i oczywiście trzymam mocno kciuki i sle fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a chyba ty pytałas o objawy przed @ na ciąze...to nie ma takich kochana

zawsze przed @ sa tylko objawy na @ a reszta to bardzo subiektywne odczucia ale nikt nie potwierdzi ze to ciązowe bo za wczesnie i wiele razy dziewczyny o tym mówiły,wiec nie warto zwracac na to uwage i się doszukiwac tylko czekac na termin @

Ael współczuje sytuacji....
magentanieżle masz z tym swoim...współczuje
Atan na pewno sie wszyscy ucieszą a ty sie nie stresuj
Dziewczyny widze dzisiaj ze sie zmówiłyscie i jedziecie po swoich facetach....
Ja mam takie zdanie na temat facetów,ze nie mozna zwalac ze to inna płec i czasem im odbija bo jezeli związek jest dobry i para się kocha i szanuje to niedopuszczalne jest ze któras ze stron strzela fochy i jedzie po tej drugiej osobie bezkarnie i się mu to wybacza,,,dla mnie cos takiego nie istnieje...bo jestem w związku 8 lat i zawsze przy jakimkolwiek nieporozumieniu po kilkunastu minutach się wzajemnie przepraszamy,tłumaczymy dlaczego tak powiedzielismy i co czujemy...dla mnie nie istnieje wytłumaczenie ze to jest kobieta czy mezczyzna i on/ona czasem tak ma...wszystkich zachowan jest jakas przyczyna po prostu i najlepiej ją znalezc jak najszybciej bo im pozniej tym trudniej....
ale to jest tylko i wyłacznie moje zdanie i subiektywne odczucie....

Wiec trzymam kciuki za wasz wszystkie kochane zeby w waszych związakach było jak najmniej przykrych sytuacji i nieporozumien bez wytłumaczenia...

A n i trzymam kciuki za owulujące teraz...wykorzystajcie te wszystkie pozycje o których pisałyscie w nocy