• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jejku dziewczyny,Wy to rzeczywiście macie problemy z tymi teściowymi. Moja WIEDŹMA co prawda wcale nie inna ale chociaż daleko od nas ...i to ją ratuje:-) Oj jak ja bardzo kocham mieszkanie samym i daleko zarówno od rodziców jak i teściowej;-)

reklama
Ael, ja miałam podobnie na forum fretkowym. Człowiek od tak bierze tego zwierzaka dba o niego i tyle. Ale jak wejdzie na takie forum gdzie masa fanatyczek tych zwierząt jest to szok...

A ja ze swoim jeśli chodzi o seks też mam problem... bo ja nie moge (a nawet jakbym mogła to bym nie chciała) a on jakoś podwójnie napalony... i mnie wkurza... bo ja mu mówie, przestań łapać mnie za cycki i się nakręcać bo później będzie ci ciężko, ale i tak robi swoje... On jakoś kiedy jestem w ciąży mocniej na mnie reaguje nie wiem dlaczego...

no widzicie dziewczyny i takie własnie przykłady synusiów przekonuja mnie jeszcze bardziej do tego zeby miec samych synów i wychowac ich na ludzi i dla innych a nie dla siebie i na wyłacznośc....chce tym pokazac ze facet moze byc naprawde dobrze wychowany i miec zdrowa i dobrą relacje z matka a nie synus mamusi...grrrrr
no tak jak mój mąż jedyny syn przy 3 siostrach i to najmłodszy a swietnie wychowany i bez jakis zbednych przywiązac...a tesciowa boska kobieta,zyciowa i naprawdę nie mam nic do zarzucenia....no moze ze ulega jednej z córek i wbrew sobie godzi się na ciągłe nianczenie wnuków a nie ma na to siły....eh

Fifka, bo teraz może się z Tobą kochać nie tylko dlatego,żeby stworzyć z Tobą fasolkę, już się przejmować nie musi, że tym razem nie wyjdzie ;-)

Gosia.. masz rację, szkoda,że Twoj syn za młody dla mnie będzie ;-) ale spoko poczekam do jego 18 i zweryfikuje jego wychowanie ;-)

hehe no spoko...ale ty pewnie w tym czasie tez się swoich synów jakis dorobisz hehe i bedziesz ich chowac tak jak ty bys chciała...:):)

ja licze ze bedzie Jakub i Piotrek...a jak się trzecie przytafi to moze byc nawet córa...ale jak synek to tez zle nie bedzie i wtedy Michał:):)

Ja się boję,że na swoje dzieci będę gwizdała i uczyła ich sztuczek, i będę mówić " Chodz mamusia podrapie Cię za uszkiem".. za dużo mam w krwi z wychowania psów ;-)

reklama
No widzicie dziewczyny ja nie mam problemu z teściową, moja nie żyję, w sierpniu będzie już 6 rok, a szkoda, chciałabym ją poznać. Urodziny ma w tym samym dniu co ja, dodatkowo nazywała się Emilia tak jak ja mam na drugie... Za to czasem mam podwójny problem z teściem, Chyba mi to wszystko rekompensuje.

Bogu dzięki za dobrą sąsiadkę, dała nam klucze do domu byśmy z toalety mogli korzystać i właśnie wróciłam, poszłam i za przeproszeniem ale się wysrałam na spokojnie XD

Do nas burza przylazła, trochę się cieszę bo to ta ze wschodu, a te z reguły są piekielniejsze niż te z innych kierunków świata. Jakoś tatuś mój amator meteorolog mi tak powiedział, co się okazało prawdą. I jak fajnie ta burza wali :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry