• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael- eeehh ten Twój chłop jakiś niewyżyty jest :-D cieszę się, że już Ci tak te mdłości nie dokuczają :-D
Ja z moim Kochaniem ostatnio byłam na basenie, i po wyjściu czułam jak mi się bluzka do (jeszcze) mokrych pleców przykleiła i mówię do mojego: „zobacz, nie ciągnie mi się?”, a on pasjonat kabaretów i reklamy (z serduszkiem i rozumkiem) mówi :”rozum, rozum zobacz, nie ciągnie mi się” :-p mówił to z takim akcentem, że myślałam, że padnę trupem ze śmiechu na ulicy :-D ale nie można nie przyznać mu racji, zawsze mówiłam, że On pasuje na rozum, a ja na serduszko :-p

Kalisia- a Ty zrób cokolwiek, byle się dowiedzieć, że wszystko ok. :-) a swoją droga beta w tym krwawieniu Ci nie pomoże :-( najlepiej gdybyś poszła do lekarza :-)

Donia- jej nie gniewaj się na nich ;-) martwią się o Ciebie, ale wiem, że czasem może to być kłopotliwe :-) Jeśli przeginają, to może daj im do zrozumienia, że nie jesteś chora tylko w ciąży! :-D albo powiedz: „lekarz nie kazał mi się denerwować, a takie rady bardzo mnie stresują” :-p

reklama
Donia obawiam się, że nawet stalowe gacie nie ochroniłyby mnie przed tą krwiożerczą i głodną seksu bestią, wygryzłby wszystkie łańcuchy metalowe własnymi zębami gdyby musiał XD. No nie wiem, może mu się wieczorem oddam...może, a może pójdę spać, najwyżej oberwie w czerep a soooo, się pierdzielić z własnym facetem nie bedee, na przyjemności zasłużyć trza! XD
Moniś może ja po prostu już to tak nieświadomie ludziom humor poprawiam :-)

A co do mdłości, po 12 tygodniu zniknęły, ale po 20 pojawiły się nagle znów, także ok. 8 tygodni miałam spokój.

Jesli chodzi o takie traktowanie, ale tez i o temat teściowej, to przypomniało mi się, jak moja mama opowiadała mi jak sie wkurzała na swoją teściową, kiedy urodziła mnie. Otóż po moim urodzeniu mama miała bardzo duzo pokarmu, tyle ze ja nie dawałam rady tego przerobic :P piersi to jej po prostu juz pekały od nadmiaru pokarmu, a tesciowa kazała jej jeszcze pic bawarke (która działa pobudzająco na produkce pokarmu). wiec wtedy mama jeszcze nie potrafiła sie jej postawić, to piła ta nieszczesna bawarkę i w efekcia dostała zapalenia piersi i pokarm sie jej wypalił. karmiła mnie 2 tygodnie...

Ja tam czerpię z kopalni wiedzy o dziecku czyli od mojej mamuśki, dyplomowanej pielęgniarki, która pracowała na początku swojej kariery pielęgniarskiej na oddziale dziecięcym i czasem przy noworodkach i od mojej siostry. Co do karmienia, to zamierzam karmić najdłużej jak się da. Jestem zdania, że pokarm matki jest najlepszy dla maleństwa, więc jeśli będę mogła to długo długo na butelkę ze sztucznym mlekiem nie będę przechodzić.

Ael to dobrze, że Twój się nie obraża, mój za takie odganiani to by focha strzelił albo pieścił się, że go odtrącam :)

Bo mój to w ogóle jakiś dziwny jest, ja nie wiem, no ale jego trza do psychiatry chyba zaprowadzić, a ten że na psychiatrę to już za późno i żadem psychiatryk go nie przyjmie. Gadam na niego czasem takie nieprzyjemne rzeczy a on ma to w dupie i obraca to w żart...ehh, wybrała ja sobie faceta.
Chodzi za mną podgryza mnie, walnę mu wzrokiem wtf a ten "no cooo!? Przecież Ty uwieeelbiasz jak Cię podgryzam XD".
I odgraża się, że w nocy jak mnie złapie to mnie tak wykorzysta...yyyjaaasne, odwróci się dupą i pójdzie spaać. Będę mieć upragniony spokój.

Ostatnia edycja:
Jak dobrze, że mnie nikt rad nie daje, ale to pewnie dlatego, że rodzina daleko a większość nie wie. No i nie zna mojego numeru :P Bo bym pogryzła. Za to Przyjaciółka koniecznie chce mnie przerobić na swoją wersję wózka, w sensie z całą gondolką wyjmowaną, a nie taki, jak ja chcem. Ale siem nie dam.

Też chciałabym karmić długo, ale najwyżej do roku.

Witam sie (prawie) wieczorowo. Dziś czuję się fatalnie,boli mnie podbrzusze i nie chce mi się a nawet nie mam sily wstać z łózka. Wzięłam nospe ale co z tego jak nic nie pomaga. I mnie mdli...łeee

dziura a w którym dc jestes??
moze tak na owulkę reagujesz albo cos się wykluwa:)
trzymam kciuki i przesyłam fluidki ciążowe:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sog jestem w 16 dc a owu miała wg testów owu. 12(bledsza krecha) lub 13 (krecha kolorem bardziej zbliżona do testowej) no a 14 dc to ledwo co ją było widać.
Daj Bóg żebyś kobieto coś wykrakała a za fluidki nie dziękuję, żeby nie zapeszać, ale na klucie to nie za wcześnie?

reklama
Dziekuje wam kochane dziewczynki za to ze jestescie za fluidki i wsparcie ale postanowilam odejsc na jakis czas z forum poprostu musze zluzowac bo juz szaleje.Dzis mam 23dc i jeszcze 2dni lutki ale juz widze oznaki @.chcialabym wrocic do was dopiero z dobrymi wiadomosciami ale nie wiem zobaczymy ile wytrzymam.Wiec jeszcze raz dziekuje za wszystko buziaki dla was
Duzo fasolek i szczesliwych rozwiazan

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry