• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pytanie z innej beczki. Jak to wygląda ze środami w Orange. Wysyła się smsa i można iść na dowolny film, jak się dostanie kod? Prócz 3d?

Pytanie z innej beczki. Jak to wygląda ze środami w Orange. Wysyła się smsa i można iść na dowolny film, jak się dostanie kod? Prócz 3d?
A na stronie Orange nic nie ma napisane? Wpisz w googlach orange kino środa, powinny wyskoczyć informacje.

Madzia spadaj, to nie ja kochałam się mając przy uchu słuchawkę i nawijałam z babcią :P

Sil tak mozesz isc na dowolny film w Cinema city i omacku procz 3d i pokazow przedpremierowych i tych co np. Sa jakieś noce z horrorem czy cus.
Więc zapewne tak jest. Pokazy 3d i przepremiery i premiery są osobno liczone, znaczy ceny za bilet są znacznie wyższe, a żeby nie utracić na utargu, kina z reguły nie robią na takie rzeczy promocji, chyba że pakiet filmów etc to tak.

No to akurat jasne :) Ale zastanawiałam się, jak to działa w praktyce, bo jakoś nie byliśmy nigdy, a przecież to zawsze dwa seanse można zrobić w cenie jednego. A Piraci nam się marzą, a że nie kochamy się w 3d wiec akurat

No to akurat jasne :) Ale zastanawiałam się, jak to działa w praktyce, bo jakoś nie byliśmy nigdy, a przecież to zawsze dwa seanse można zrobić w cenie jednego. A Piraci nam się marzą, a że nie kochamy się w 3d wiec akurat
Spróbuj zadzwonić na informację do tych kin, które takowe rzeczy z Orange robią, tam powinni wiedzieć, czy jest taka promocja i na czym polega :-)

Hej kobietki:)
Ja mam już swoje nochate szczęście w domku i jestem po wizycie. Dzidzia idealna jak mówi dziurolog,żadnych genetycznych wad i serduszko zdrowe:-) Zapytał czy chcę wiedzieć jaka płeć....i wstępnie kolejna dziurka w rodzinie ale 15 potwierdzi;-)
Przez godzinę nie chciał się dzidziolek przekrecić tak aby pokazać nosek. Lekarz się śmiał że już dawno nie miał takiego uparciucha...z dumą stwierdziłam że ma to po mamusi;-) 20110701103526125.jpg20110701101608062.jpg
Widziałam jak dotyka buzi rączką i oczywiście się popłakałam :)
Maluszek ma 63 mm :D:D:D

reklama
Iwasku śliczna malutka :-) i dobrze, że cała zdrowa :-D Ale jak powiedział, że jest dziurka to jak widzę po zdjęciach tak powinno zostać, więc córeczką możesz się już cieszyć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry