• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mnie też godzinę maglowali :) i zastanawiali się, czy zdjęcie oczu musi być na jednym, czy mogą sobie skleić z dwóch :) No ale my płci znać nie chcemy

reklama
No właśnie Iwasku, pokaż brzuszek! W ogóle wszystkie ciężarówki poza mną i Big pokazać brzuszki! Raz dwa!!!!!

A mnie się zachciało obudzić małego..

Ja pokazałam, jakieś 2 str temu.
Iwasku- po cichu gratuluję córci :) ale kurcze nie za wcześnie na prognozowanie płci?? najważniejsze, że wszystko idzie super i dzidzia zdrowa:)

Też pokazałam, a teraz się wstydzę :P czytać: nie mam nowego, a męża nie ma, sama sobie słit foci robić nie będę, a zresztą, mam wieczór dla siebie, paznokcie na czerwono pociągnęłam, a teraz idę pic mleko z czosnkiem <błeh> bo mnie kaszle....

Jestem zdesperowana, a nic innego generalnie przecież nie wolno. Nie będę czekać aż mi się syrop z cebuli zrobi. I rozbiłam słoik z miodem.... Nie wiem jak... Tzn dziurę wybiłam. Brawo ja...

reklama
Iwasek jaka śliczna dzidzia :-) do tej pory mi się mordka cieszy. I najważniejsze, że zdrowiutka rybcia :-).
Jak tam patrzę na te zdjęcia waszych brzuszków i maluszków to sama się nie mogę doczekać swojego, ale starania zatrzymane więc trochę jeszcze poczekam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry