• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jest wrzucone parę wcześniej, nic nie urosło :P a mój komórkowiec nie daje rady ładnych zdjęć, a lustrzanki nie tykam :P Jutro Wam wrzucę, jak coś nowego powstanie

Klari, a jak tam z Wami w ogóle? Mieszkacie ze sobą, czy nie?

reklama
A jak na razie wszystko bardzo dobrze. :-) Nie na razie zdecydowaliśmy, że nie będziemy razem mieszkać a jak się to wszystko potoczy to zobaczymy :happy2:. Jak na razie jest dobrze tak jak jest. :)

Oglądałyście film "kobieta kot.?" może któraś gdzieś wpadła na taki kostium jak ona miała w tym filmie.? Bo strasznie mi się marzy taki. ;-)

Ostatnia edycja:
No pewnie nie ale zobaczymy może się uda :-) Hihi Ł byłby pewnie w niebo wzięty ;-)
Ooo ja mam ciotkę krawcową. Ciekawe czy by dała radę uszyć taki kostium

Kurcze jak mam czas to nikogo tu nie ma.

Mam nadzieję, że dziewczyny nie marnują nocki i ostro działają ze swoimi facetami :-)

Ostatnia edycja:
Ja mam tesciowa krawcowa ale raczej mi takiego stroju nie uszyje:-D
Mój chłop jeszcze w pracy i wróci dopiero koło 1 i to jeszcze z kolegą. Trza kumplowi pomóc bo mu sie auto popsuło i nie ma jak do domu wrócic.

Ostatnia edycja:
Ja bym nawet teściowej o to nie poprosiła :-D
Kolega to nie przeszkoda nie do pokonania no chyba, że lubisz pokrzyczeć he he ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry