• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Donia 15.07 :-) a pytałaś lekarza jak to jest z tymi lotami samolotem :-) bo widzisz ja też dużo podróżująca jestem ;-)

no powiedziałam mojemu profesorowi to troszkę na mnie popatrzył jak na hmm nie wiem kogo ;-)
poza tym, w samolocie nie ma już takich skoków ciśnienia jak kiedyś, przeceiż gdyby takie występowały to by leciała krew z nosa i mogło dojśc do uszkodzenia narządów wewnętrznych,
prof. powiedział, że gorzej gdyby dziecko było poczęte w samolocie, bo to nieetyczne :zawstydzona/y:
a czy TY coś podejrzewasz??? mów nam tu szybko

Fifka ja mówię, że prowadzę, albo że mam @
teraz jest trochę trudniej bo dzidziuś się rozpycha i moja fałdka wylazła :)

reklama
Fifka :-) ja też dziś idę na imprezę :-D aż się boję co będzie potem :-) zazwyczaj po odrobinie % włącza mi się sytem "love"

donia nic nie planuje ;-) nie bójta się :-D będziecie jednymi z pierwszych osób które się dowiedzą,że baraszkuejmy by począć malucha :-p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry a prawie dobry wieczór:-)
łeb mi peka jak nie wiem a kurcze nic nie piłam, za to Jegomość P. se wczoraj za kołnierz nie wylewał. Sprawiedliwości na tym świecie nie ma..on pija, ja mam kaca.:eek:
Magda baw się dobrze a system LOVE zrób na hasło, może alarm się uruchomi?:-)
Fifka Ty również baw się swietnie, na pewno uda Ci się wykpić od alkoholu. Wierzę w Ciebie...;-)
Donia, jaka fałdka?;-)
Fiona czekam na focie z USG:-D

Witam wieczorowo :)
Cisza tam, odnośnie spodni, ja za materiałowe z golfem, jak to mówię dałam 140 zł i nie narzekać mi!!

Dziś byłam na badaniach i dostałam dwie reklamówki prezentów. Butelki, próbki, gazety :) Uwielbiam tą przychodnię :)

Oglądaliśmy wózki i jestem zdecydowana na ten, co sobie wybraliśmy, nie ten z wyjmowaną całą gondolką, bo się strasznie ruszają i żaden nam się nie spodobał :P

I zjadłam pyszną pizzę kebab.

Pozdrowienia z pochmurnej stolyycy ;)
Dzięki kobietki za miłe słowa. Co do brzusia to obiecuję że zrobię i wrzucę.
Też byłam zdziwiona ze tak wczesnie może mi podac płeć...nie nastawiam sie bo wiem ze to jeszcze może się zmienić. Mam takie podejście jak i Wy czyli ma być zdrowe a reszta-co Bozia da:)
Chorowitki życzę zdrówka!

Kurcze przepraszam że nie zawsze piszę polskie znaki...wiem ze była na ten temat dyskusja i niektóre z Was to drażni.:zawstydzona/y:

Sil ale ja właśnie chwaliłam wyprzedaże i że za bezcen oddają, a w Motherandcare są fajne ciuchy bez golfa tylko z pasem gumowym też przecenenione na 75 i 105 zł, niezła gratka.
Ja wczoraj w M&Care oglądałam dla picu wózek za 4500 i wcale mnie nie ujął :)

Ja Wam powiem że ostatnio na spacerku widziałam mamusię z wózkiem który mi się bardzo spodobał. Miał skretne koła i amortyzatory cżego nie widziałam do tej pory. To pozwala na kołysanie maluszka :)

reklama
Hej dziewczęta:)

Magda widze ze men wykazuje chęc poprawy:)

A ja wam powiem ze jakos nie umiem oszukiwac tych najblizszych zanjomych ze nie jestem w ciązy i wymyslac cos innego na wymówkę nie picia jak oni pytają wprost,tymbardziej ze w lutym cos napomknęlismy o tym ze czas na dziecko...i ostatnio własnie wyniknęła taka sytuacja ze znajomymi ze kumpela na spotkaniu mówi nam ze kolejne jej kolezanki zachodza w ciązę i ma nadzieje ze poczekam chociaz ja na nią...no i ja nie umiem kłamac od razu się zmieszałam i powiedziałam ze moze z drugim dzieckiem no i tak wyszło...hehe
Wiadomo ze jak jacys znajomi nie bliscy to nawet się nie pytają bo nie przypuszczają wiec nic nie mówimy.Tylko ze zwykle na imprezach to ja cos podpijałam alko a moj mezus czesto za kierowce robił wiec to tez jest mega podejrzane ze nawet lampki wina nie che....
i powiem wam ze jakos tak mysle pozytywnie ze nie boje się odpowiadac ze tak jestem w ciązy chociaz narazie wie tylko mój tato,siostra i ta jedna znajoma para...wiec nie jest zle...rodzina meza narazie nawet się nie domysla i przy imprezie urodzinowej tescia w sierpniu się pochwalimy wiec to juz bedzie po 12 tyg....:):)

a tak poza tym to mi nadal wchodzi najlepiej tylko kwasne i pomidory,owoce tez zdzierże no i szpinak....:):) własnie gotuje kwasną zupkę ogórkową..mniam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry