• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mnie piersi bolały tak do 11 tyg ciązy teraz jest ok. Brzuszek też mnie czasem zaboli ale to raczej moja wina bo wykonuję za szybkie ruchy. To życzę udanej i wzruszającej wizyty ;)

reklama
Myślę że pęcherzyk i lekarz stwierdzi czy zagnieżdziło sie jajeczko w macicy. W sumie zalezy jakie ma usg. Ja zaszłąm 18 kwietnia i 1 czerwca juz było widać ładne maleństwo

Atanku trzymam kciuki abyś zobaczyła jutro swoje maleństwo i jak tylko wócisz pochwal się :-) ja jutro też ide wreszcie do gina zobaczymy co mi powie i co mi da na ten mój okres :baffled:

No a ja idę za 3 dni do gina. To będzie już 8 tydzień i mam nadzieje zobaczyć serduszko!! :-D

A dzisiaj mam strasznie leniwy dzień... praktycznie cały bym przespała....

Ostatnia edycja:
ja również jak przyjechałam ze szkoły mąż gotował rosołek a ja leniuchowałam, potem zjadłam i nie wiem kiedy usnęłam :-) przebudziłam się jak mój przenosił mnie do sypialni do łóżka :-p

a co tu tak cicho ?? śpicie już dziewczyny a może przytulanki :-D ??

Ostatnia edycja:
no nareszcie nprzeczytalam wszystko od poniedzialku ale tu sie dzialo ;-)

Magenta przyjedz do poznania to pogadamy sobie a uwazam ze dobrze postąpiłaś go9 zostawiajac to chyba za dlugo sie ciaglo juz ostatnio byly problemy ale teraz juz bedzie dobrze przyjedziesz do poznania zaprzyjaznimjy sie ;-)daleko do siebie nie mamy ;-)

rasta trzymam &&&&& i przesylam ciazowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)!!!NAPEWNO SIĘ UDA!!!
KASIA,natka dobrze ze sie nie smutasz jest nastepny cykl wiecd dla ciebie tez starczy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziurka to moze niewiem co z twoja owulka ale fluidki sie przydadza ;-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~milo ze pytalas gdzie zniklam ale bylajm zla ze net tam nie chodzil ;-( ale za to kupilam duzo gazet i czytalam telewizje ogladalam objadalam sie troszke z chaty chcieli mnie wyrzucic bo jadlam rybke a oni ryby nie lubili ani zapachu ;-) kazali odrazu myc zabki :-P
a do tego caly czas chodzilam siusiu az sie smiali ze spac nie moge i jako pierwsza zawsze maslo z lodowki wyciagalam bo do 8 zdazylo sie od 6 odmrozic ;-) ogolnie gdy kladlam sie o 23 to o 3 potem o 6 musialam wstac siusiu bo nie moglam wytrzymac ;-)ale w piatek to prawie caly dzien na materalu przelezalam lub spalam tak mnie mulilo i ten deszcz tylko bym spala a dzis az 6 godzin wytrzymalam zanim poszlak siusiu wiec troszke wiecej wyspana ;-) ogolnie brata powiadomilam o ciazy nie zareagowal jak siostra ale powiedzial ze gratulkowac bedzie jak zobaczy dzidzie ;-)ale pifko z mezem wypili ;-)za zdrowie dzidzi ;-) a ja niegazowana wode zywca ;-) wiec sie smialam a ja mam zywca ;-)
ogolnie sympatycznie i leniuchowo mi minol weekend zaszybko !! zostal tylko tydzien :-(
Dla reszty tez fluidki by nie bylo ;-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-) Łapac kto chce ;-)
A moja mama codziennie sie pyta jak sie czuje :szok: caly czas sie o nia balam a tu taka niespodzianka ;-)ktos pytal o testy kiedy robic wiec moge wam pokazac jakie wychodzily mi i w jakim dniu cyklu bo pozyczylam od siostry aparat ;-) jutro wam zrobie zdjecie brzuszka bo juz późno...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry