• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
czuje w miare cycki wrazliwe nawet na dotyk tak ogolnie czesto mnie podbrzusze boli ale lezenie na boku lewym pomaga troszke a gdy zaczne cos jesc to sie apetyt wlacza bo ogolnie jesc tak mi sie nie chce ale jak zaczne to po prostu konia bym zjadla ;-) a tak to jak zjem to mam brzuch wielkolud jak bym byla w 3 miesiacu ;-)a do tego czesto siusiam ;-) a w piatek bym prawie caly dzien przespala ;-)

Ostatnia edycja:
ciekawa jestem co ci jutro ginek powie na ktora idziesz? ja na 10 ale roznie to u niego bywa bo on kazda kobiete ma 30 minut a numerki od 9 wydawane wiec trudno powiedziec o ktorej wejde ale jak dodaje do domku to prosto do was ;-)no maz bedzie pierwszy ale wy drugie

Ostatnia edycja:
pyscek bedzie dobrze jeszcze raz specjalne dla ciebie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry