cześć dziewczyny :*
tak ode mnie dopiero wieczorem ... już się zaczynam denerwować co mi powie ... jej ale się wyspałam :-) jest jeden plus na bezrobociu :-(
no to trzymam kciuki za wizytę i łacze się w bólu z powodu bezrobocia...a bedziesz cos teraz szukac?? bo ja walcze od 3 m-cy z szukaniem i chodze tylko na rozmowy a potem cisza niestety wiec zycze wytrwałości w szukaniu bo się przyda...

We Wrocławiu jeszcze lekko mży ale już się rozjaśnia nieco i moze słonko wyjdzie tak jak wczoraj po południu

Mężus na zapomnienie o smutkach szukania pracy i jakiejs takiej ogólnej handrze zabiera mnie gdzies na romantyczny weekend tez urodzinowy...bo w pt skoncze 28 lat...masakra

a wczoraj tez wspomniał ze za 3 tyg po wszystkich imprezach rodzinnaych i obowiązkach ustalimy sobie jakis termin wakacyjnych i wybierzemy miejsce i bedziemy łapac last minut tam gdzie mnóstwo słońca

juz się nie umiem doczekac
K&Mtrzymam zatem mocno kciuki do czwratku i przesyłam mnóstwo ciązowych fluidków dla Ciebie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dziurko ja wierzę mocno ze decyzja o slubie koscielnym jest jakims małym przełomem w waszym zyciu i pojdzie za tym również cud stanu błogosławionego czego życze Ci z całego serca kochanai sle fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lovkaryba fuj...az na samą mysl mnie zemdliło..teraz wszystko co nie ma wyrazistego smaku czyli w zasadzie tylko kwasne to mnie mdli....eh...i juz nie wiem co mam jesc...najchetniej bym nic nie jadła gdyby nie t ssanie w żoładku...:/