• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda ta...Bozia ma chyba inne plany..:-) A Ty masz rację, nie wypuszczaj M. z łoża. niech odpokutuje za grzechy:tak:
K&M my małżeństwem jesteśmy już 3 latka, ale nie mamy kościelnego.
Trzymam &&&&& za czwartkowy tescik.:-)

reklama
Na każdego przyjdzie czas i pora. My do decyzji o ślubie dojrzewaliśmy 4 latka, a do kościelnego 7 także wszystko w swoim czasie. i tak tez zaczynam podchodzić do Fasolinka, jak będzie to będzie jak nie to widaocznie tak miało być.

Magda mam na myśli to, że Bozia wobec mnie ma inne plany jesli chodzi o dzidzię. :tak:
No i interes mam jeszcze do Was. Robiła może któraś ciasto wiśniowo-porzeczkowe? Dostałam wczoraj trochę i tego i tego i trzeba by to jakoś smacznie spożytkować. :-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :*
tak ode mnie dopiero wieczorem ... już się zaczynam denerwować co mi powie ... jej ale się wyspałam :-) jest jeden plus na bezrobociu :-(

no to trzymam kciuki za wizytę i łacze się w bólu z powodu bezrobocia...a bedziesz cos teraz szukac?? bo ja walcze od 3 m-cy z szukaniem i chodze tylko na rozmowy a potem cisza niestety wiec zycze wytrwałości w szukaniu bo się przyda...:):)

We Wrocławiu jeszcze lekko mży ale już się rozjaśnia nieco i moze słonko wyjdzie tak jak wczoraj po południu:):)

Mężus na zapomnienie o smutkach szukania pracy i jakiejs takiej ogólnej handrze zabiera mnie gdzies na romantyczny weekend tez urodzinowy...bo w pt skoncze 28 lat...masakra:(:(
a wczoraj tez wspomniał ze za 3 tyg po wszystkich imprezach rodzinnaych i obowiązkach ustalimy sobie jakis termin wakacyjnych i wybierzemy miejsce i bedziemy łapac last minut tam gdzie mnóstwo słońca:):)juz się nie umiem doczekac:)

K&Mtrzymam zatem mocno kciuki do czwratku i przesyłam mnóstwo ciązowych fluidków dla Ciebie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dziurko ja wierzę mocno ze decyzja o slubie koscielnym jest jakims małym przełomem w waszym zyciu i pojdzie za tym również cud stanu błogosławionego czego życze Ci z całego serca kochanai sle fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lovkaryba fuj...az na samą mysl mnie zemdliło..teraz wszystko co nie ma wyrazistego smaku czyli w zasadzie tylko kwasne to mnie mdli....eh...i juz nie wiem co mam jesc...najchetniej bym nic nie jadła gdyby nie t ssanie w żoładku...:/

Ostatnia edycja:
no tak będę musiała coś szukać :( chociaż wiem,że będzie bardzo trudno coś znaleźć ... mi również weekend szybko zleciał, lecz ciesze się z tego bo miałam egzaminki a tak to już mam za sobą :-p

Atanku czekam na wieści jak tam po wizycie !!!!

Ostatnia edycja:
Ja cały czas narzekam na pogodę... U nas chmurzy się, co chwilę pada i zimno :( Siedzę zawinięta w koc przed lapkiem, w tv nic ciekawego nie leci. I cały czas jestem zmęczona :/ Najchętniej bym cały czas spała...
A pamiętacie tę boską komedię z lat '90 z Hiacyntą Bukiet w roli głównej? ;D Haaa chyba sobie ją włączę na dvd :p
Za 2 tygodnie idziemy na wizytę kontrolną do ginekologa... Może już usłyszę serducho ;DD Ajj...

reklama
ja też się łączę z Wami w bólu:tak:
u nas trochę popadało z rana a teraz ładnie świeci słoneczko:-)
soglam a masz jakieś swoje typy co do wakacji? ;-)

marzy mi się turcja, madera lub dominikana....ale zastanaiwamy się tez nad egiptem ze względu na swietne tereny do nurkowania ale bylismy juz tam 3 latat temu i ja wole nie dublowac tylko za każdym razem gdzies indziej wyjeżdżac...taka ze mnie wybredna bestia...nie lubie wracac w te same miejsca za czesto...:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry