• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael piękny brzusio!! Ja się już doczekać nie mogę kiedy mój będzie taki duży. :-D

A ja dzisiaj podpisałam umowę o prace na 4 lata, więc nawet na wychowawczy się załapie i może nawet wrócę do pracy za jakiś czas!!

A co do tego, że jest tu za dużo zaciążonych. Żadna z nas (brzuchatych) nie przyszła tu od tak sobie... tylko wcześniej była staraczką.... Która przeżywała to samo, tak samo czekała i denerwowała się... Ja nie chciałabym żeby którejkolwiek z naszych kobit tu zabrakło...

Sil nie obrażaj się, masz tu takie samo prawo przebywać jak każda z nas. A ja uważam ze nikt nie chciałby żebyś odchodziła. Wręcz przeciwnie!

Ael śliczna piłeczka:-D
tak sobie czytam, to co napisałyście o niemyśleniu o dziecku... i aż mi się zachciało wrócić do robienia kolczyków:-D
No kochana wróć, wróć! I chwal się tymi cudeńkami :-)
Na forum jest wątek o utalentowanych staraczkach, także możesz pokazać swoje dzieła, a nóż widelec zaczniesz z zyskiem sprzedawać :-)

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :*

Sil!!!! Wracaj tu torbo! Sama tutaj siedzieć nie będę! (znaczy się, ja was nie zostawię, będę was gnębić MUHAHAHAHAHAHA - czytaj złowieszczy śmiech)
A dziewczynom wybacz za to że piszą o nas ciężarówkach na staraczkowym, mają gorszy dzień i jest im czasem po prostu smutno. Nie ma co odchodzić, trzeba poklepać po ramieniu i zrozumieć taki smutek.
No chyba mnie tu nie zostawisz!?!?!?! Już i tak Big rzadko się odzywa :((((((((

Ostatnia edycja:
Truskawciu kochana tulę cię mocno bo rozumiem ale jednocześnie mam ochotę sprawić ci lanie!!!
nie ma recepty na to jak nie myśleć tak samo jak nie na to żeby zajść w ciążę :tak: dlatego każda z nas musi znaleźć swoją metodę, może odpuść forum (ja też ograniczyłam bo jak na "staraczki" to za dużo tu ciężarnych -bez obrazy dla nikogo), może zacznij robić coś dla siebie, fitnes czy coś...
sama nie wiem ale na pewno musisz coś zrobić bo na tym etapie nie powinnaś jeszcze w ogóle się przejmować!

dziurko ja wybieram 2

te ciężarne były staraczkami...przechodziły przez to samo. Może nie chciałas urazić ale to zabrzmiało mało przyjemnie.
Niejednokrotnie te ciężarne odpowiadają na pytania staraczek bo przeszły juz wiele etapów i też wylały wiele łez.
:wściekła/y:
Czy to się komuś podoba czy nie BYŁAM TU I ZAMIERZAM BYĆ DO KOŃCA.

Witam babczeki.
Powoli szykuję się na urlop i nie mogę się doczekać ;)
Atan cieszę się że wszystko z Wami dobrze.
Dziurko gratuluję decyzji i czekamy na foty oczywiście.. 1 mi się bardzo spodobała ;)
Aelku....super:) Obiecuje że i ja wstawię fotkę .
Dla staraczek oczywiście &&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~

Sil a Ty się nigdzie nie wybieraj kochana ;)

Ostatnia edycja:
hehehe Aelku jutro zrobię i wstawię ajpromyyyyys. Moj telefon coś nie bardzo chce się połaczyć z kompem i musze sięgnąc po cięzszy sprzęt ;)

Zgadzam się w zupełności z Iwasek i Ael.. padały tu pytania w stylu " co czułyście/ jakie miałyście obajwy w zaciążonym cyklu" a teraz padają oskarżenia, że za dużo tu zaciążonych ?! Kilka dziewczyn już powiedziały ,że mimo ,że są na wątkach zaciążonych to wśród Nas staraczek, czują się jak u siebie, po raz kolejny pada takie oskarżenie.. że co robią tu zaciążone.. a potem jest płacz i lament " Gdzie Ael, bo nie ma kto pocieszyć" Pytania w stylu co się dzieje z Pok..
Chyba skoro ktoś ma ochotę odpuścić sobie forum niech to robi.. a nie pisze coś w stylu,że sobie idzie bo tu za dużo staraczek.. nie wiem jak Wy ale ja lubię patrzeć na te rosnące z tygodnia na tydzień brzuchy.. ( i tyyłki :cool2: ) ale to jest moje skromne zdanie..

reklama
Ael brzusio słitaśny:-p:-) Powaznie piękny! Zazdroszczę Ci kochana i wcale sie nie wstydzę, że żem zazdrosna jest:-D
Sil, Kasia na pewno nie miała na mysli tego, żebyście Wy zafasolkowane "wyniosły" się z wątku. Faktycznie sporo ciężarnych jest ale skąd my, staraczki wiedziały byśmy jak sie dzieci robi? Tylko od ciężaróweczek!
kiniuś zobaczymy jak to będzie. Chcielibyśmy, żeby ta cała ceremonia była latem ale w tym roku juz nie zdążymy więc może na wiosnę...A do tego czasu na 100% zdecydujemy co i jak.
Pyscu czekamy na wieści od dżinekologa....

A tak w ogóle to zrobiłam pyszzzzne ciacho. Delikatny biszkopt pod białą kołderką z bitej śmietany w koronie z czerwonych porzeczek.....HA!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry