• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hehehe Aelku jutro zrobię i wstawię ajpromyyyyys. Moj telefon coś nie bardzo chce się połaczyć z kompem i musze sięgnąc po cięzszy sprzęt ;)
Zawsze z telefonu można wysłać majla na swoją pocztę :-D Jak ja mam lenia i nie chce szukać mi się kabla to tak robię :-D

Oj tam dziewczyny zazdrośćcie po cichu, głośno byle jak, ale byle by wam fasolka z tej zazdrości wyszła :-D

reklama
a ja też się pochwale :) tylko to zdjęcie wieczorne więc jest troszkę większy niż normalnie ;) ale muszę przyznać że już zaczynam się toczyć ;-)
Zobacz załącznik 369331
No ja dziękować, że sama nie muszę dodawać od starszych ciężarówek zdjęcia :-D

Madziu a kiedy ja zobaczę Twoją dużą pupkę?

Co do zarzutu, że za dużo zaciążonych, dziewczyny nie komentujcie po co. Staraczki nasze czasem dopadają czarne myśli, a człowiek wtedy palnie coś głupiego. To trzeba wybaczyć. Ja się bynajmniej nie gniewam bo po co. Warto raczej porozmawiać i pocieszyć.
A i tak się mnie pozbędziecie, nawet jakbyście mocno się starały XD

Ewika Ty masz tak niziutko osadzony ten brzuszek :-) ale strasznie fajny :-)

zaciążone mam pytanie, czy miałyście taki przypadek ,że ktoś obcy chciał Waszego brzucha dotykać albo dotknął ? :-)

Ael dziś Ci przeslę chcesz ?;-)

Ostatnia edycja:
Pamiętam jak ja zasilałam szeregi staraczek ,cieszyłam się z zkażdego powodzenia i tego jak rośnie i fasolka i szczęście przyszłej mamy. Bez niezdrowej zazdrości i zawiści. Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby odeszły bo już się wystarały. Wiele rad co do tego jak działać by się udało i jakie pierwsze objawy...też wiem od Was zaciążone:)

Ewika tez śliczniutka piłka!
Aelku masz rację ale dzisiaj ogólnie jestem elektryczna i mnie trochę podkręcil ten teks...
koniec tematu :)

Madziu ja zawsze pytałam ciężarówek(raczej znanych) czy mogę pomacać. Nie spotkałam się z niechęcią wręcz odwrotnie. Oczywiście przyłozyłam łapke do ubrania i się zarazałam.
Teraz to moje znajome podchodzą i w sumie bez pytania kładą łapkę na brzuszku a jedna nawet kucnęła i pocałowała:) Usmiałam się i nie czułam niesmaku.
Obcy nikt mnie nie zaczepia:) Na szczęście

Ostatnia edycja:
zaciążone mam pytanie, czy miałyście taki przypadek ,że ktoś obcy chciał Waszego brzucha dotykać albo dotknął ? :-)
Niee, ja ludzi wzrokiem odstraszam :D Chociaż i tak mało z domu wychodzę, wcześniej mamuśka i moja ciotka mnie dotykały znienacka i fakt faktem, nie byłam przygotowana, rzucił mi pierwszy szok, ale potem normalnie.

Madziu dawaj zdjęcie dupci na forum! :P

Ostatnia edycja:
Ewika łaaał, slicznie!<skarpeta sie cieszy jak głupia blondynka, przebiera rękami, nogami i cycami>:-D
IWASKU...dawaj focie:cool:

Mówicie, że na dziecko to na pieska trzeba...hm..nie wiem jak mój P. to przyjmie bo on lubi na mnie patrzeć jak my ten teges wiec nie wiem jak rozwiażemy te kwestie..:laugh2:

Dziurka..oby nie na trawniku przed domem;-)

Nam się udało klasycznie ale później nogi do góry. I tak codziennie przez 5 dni od owulki (zawsze bolał mnie jajnik przy owu) i jest fasolka. Podobno mozna co dwa dni ale z powodu słabej armii dla nas lep[iej było jak widac tak .

Ostatnia edycja:
IWASKu zgarnęli by nas za seks w publicznym miejscu a dwie stówy x 2 mnie w portfelu nie bolą:-)
Mnie kurcze jajniki to już tydzień bola ale zaczęły 2 czy 3 dni po owu. Oj tam popracuje sie nie taraz to w przyszłym a jak nie w przyszłym to za dwa mies. itd...

Ostatnia edycja:
reklama
Zawsze można powiedzieć że to walka o przetrwanie ludzkości ;) Narzekają na niż demograficzny:-)

hmmm jaka obcykana jesteś w kwotach.. ;) hihihi pięknie,pięknie..... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry