• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczynki... od kilku dni tu nie zaglądałam i chyba nie nadrobię wszystkiego o czym tu była mowa???
A czy są jakieś nowe fasolki??

reklama
no pewnie że się cieszeno ze dałas mi mniej ale 20 kg chudsza sobie siebie nie wyobrażam....12 lat temu wazyłam 10kg mniej i wyglądałam szczuplutenko bardzo wiec teraz jest akurat:):)

a jua mam lenia dzisiaj calkowitego nic nie robie caly dzien jedynie umylam sie i zjdalam sniadanko a potem mi zupke do wyrka przyniesli ;-) wiec caly dzien w wyrku leze ;-) i sie przyznam ze w koszuli z twetem ;-)

No ja na dniach będę miała owulację wiec działam z mężem i mimo, że się nie nakręcam to mam nadzieje, że w tym miesiącu się uda... :-) Nadzieje trzeba mieć zawszę :-)

reklama
malutka działaj działaj ;-) - trzymam kciuki &&&
soglam - trzymam &&& za twój "interes" , oby pomysł wypalił i wszystko się udało (czekam na link do twojej stronki :tak:) a co do twojej figury - rewelacja a obstawiałam jakieś 60 kg
Atanku każdy czasem potrzebuje "dnia lenia" więc kochana nic nie rób i nie próbuj już nawet się przebierać :-D
Truskawciu mam nadzieję że tym razem zobaczysz swoje II upragnione!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry