• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurko ja czuję się dobrze. Objawy ciążowe to senność :D I nic poza tym... Czuję się świetnie :D Pamiętam jak 9 miesięcy temu siostra napisała mi sms-a, że jest w piątym miesiącu ciąży i zaraz się zaczęły nudności, zgagi etc :/ Nie zazdroszcze jej tego... Ale ma wspaniałą córeczkę :D Eh :D Też takiego bobaska będziemy mieć :D

Donia masz rację, ale ja na tym forum czuję się, jakbym Was wszystkie już poznała. Znam Wasze niektóre historie i nie pasuje mi przeniesienie się do innego forum :D

reklama
Lovka ja absolutnie nie mówię o przeniesieniu się na inne forum, nigdy w życiu :tak:
piszę tylko o pewnym wyczuciu, które już tylko od każdej z nas zależy
wiesz, są sytuacje, że któraś z dziewczyn płacze bo dostała @ a tu ciążówka wyskakuje z tekstem, że będzie poród rodzinny, albo że upatrzyła wózek czy spodenki
tylko ot o mi chodzi :-)

Mijenka-a wymyśliłam coś :-D na początek żółte kolczyki- bo taki kolor mi się najbardziej podoba :-) Atan- bo fluidek sobie sama zrobić nie mogę,dlatego takie wyjątkowe są :-D Iwasek- a to cukier Ci tak skacze? :-( oj nie za dobrze, musisz faktycznie pilnować się co jesz :-) Donia- bo to,że czasem my niezaciążone potrzebujemy wyizolowania to nic złego :-) i to nie jest przeciwko Wam,ale tak jak napisałaś- to głaskanie brzuszka, to jak odnosi się przyszły tatuś do dzidziusia,ta miłość-tego wam zazdroszczę :-) ale to ta dobra zazdrość :-)

Lovka, donia przykro mi jeśli źle się czujecie ale już niedługo...Lovka nie lubę żurawiny...feee
Truskawcia trzymam &&&&&&&&&& za testowanie
Dziewczyny prawda jest, że czasem nam-wciąż czekającym na dzidziusia jest przykro kiedy słyszymy może nie tyle o wózkach i ubrankach ale o ruchach dziecka, tatusiach, szczęśliwej rodzince. Tak już jest i niestety nie da się tego uniknąć

Ostatnia edycja:
Mijenka-Żółte muszą być koniecznie :-D oooo i długie,wiszące najlepiej :-D Skarpetusio- narazie nie dziękuję :-) podziękuję jak się uda :-) ale Ty też czekasz,tak? :-) zatem ja trzymam kciucki byś i Ty zobaczyła II :-D TAK,TAK JUŻ NIEDŁUGO,BO WSZYSTKIE WYKIEŁKUJEMY :-)

reklama
doniu wiem o co Ci chodziło, choć ja jakoś się nie przejmuję tym specjalnie. Jak mam doła to robię odpoczynek...od forum i w ogóle tematu dzieci.
A za żurawinkę przepraszam, rozkojarzona jestem:-)
Truskawcia testuję tylko dlatego, że idę 12 do lekarza i beta musi być jakby co..tak kazał, tak robię. Ale jakoś zluzowałam. Leczenie dokończę bo szkoda tych miesięcy z lekami, badaniami itd ale...luzuję.:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry