• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

truskawcia <głaszcze> wyplacz sie aby ci ulzylo a jak chcesz oddam ci moja piers do przytulenia mozesz wybrac ktora chcesz prawa czy lewa ? <przytul> bedzie dobrze nowy cykl milych staran ;-) aby byl owocny jako pierwsza dam ci fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
boziuuu dzięki za wynalezienie tabletek przeciwbólowych:baffled:

Dziurko- oszukiwanie mojego małża co do cyklu raczej nie wyjdzie bo jego ogólnie ciężko jest do łóżka zaciągnąć:-( taka jego natura i tego nie przeskoczę:no: w ogóle to już mi Atan i Truskawcia dały dodatkowe zajęcie także na brak nudy nie mogę narzekać:-D
donia- ciekawy pomysł z tą gumką:-D
Truskawciu- a proszę:-D i łączę się z Tobą w bólach miesiączkowych:tak::baffled:
sil, ael i reszta:-D dzięki za pocieszenie i dobre rady:tak:;-)

Truskawcia uda Wam się na pewno, zobaczysz kochana. najważniejsze nie załamywać się! Główka do góry!:tak:
Ael no zapraszam ale ci skórek z suchego chleba wdrobię do zupy żebyś więcej miała i żebyś się porządnie najadła:-)

a jaj dzis nie robie obiadu bo wychodzimy z dziewczynami z pracy na miasto a co ;) i M. bedzie jadl na miescie nie ma wyjscia ;) hihi Atan mam nadzieje ze jutro zawitam na tamtym forum :)
a teraz pytanie do zaciazonych powiedzcie mi pierwsza wizyta w medicover bo wiem ze ktoras byla jak przebiegala? Bo jak ja wczaesniej chodzialam to osobny gabinet byl do usg a osobny do normalnego badania i nie wiem jak i na kiedy sie zapisac? bo z terminami ciezko... poradzicie?

Ael przeczytalam caly watek od poczatku o kotku o moj boze ludzie sa nienormalni ja mialam kiedys kotka za ktoryym strasznie tesknilam mialam wtedy okolo12 lat niestety sie nie znalazl ktos go ukradl mielismy pralnie i czesto nam uciekal na ogrod z przodu a tam ludzie wchodzili i ktos go zabral po 10 latach siostra mi powiedziala ze 2 miesiace pozniej tata go znalazl ktos go przyniusl umierajacego i polozyl pod dzwi ale bylo za poznio tata weterzynarz nie dal rady go uratowac mowil ze po sekcji ktos go otrul... niestety przykre to bylo i wiem dlaczego caly czas mi mowili ze ktos go sobie przywlaszczyl ale wiem ze jest pochowany pod plotem na ogrodku a tak wygladalZobacz załącznik 370278

Ja ide na pierwsza 19 maja bo od 11 mam aktywny dopiero pakiet niestety nie pomoge zbytnio... ale ze spokojem i wizyta bo nic nie zobaczy ja bylam tydzien po terminie miesiaczki i widzialas zdjecie jedynie pecherzyk ide w poniedzialek bedzie juz 5 t i 3 dzien moze cos wiecej zobaczy ale to jeszcze na nfz a 19 do medi i zobaczymy co i jak ;-)zapraszam bo mi tam samotnie ;-)na marcowkach ;-)

Ostatnia edycja:
Ja wstawiłam ziemniaczki, i mięsko do odgrzania do piekarnika i świeże ogóreczki mam z własnego ogródka. I kazałam mojemu szybko wracać z pracy bo głodna jestem już przeokrutnie...

K&M, myślisz, że taka wizyta się różni czymś od normalnej, czy pytasz o w ogóle pierwszą?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry