• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kupiłam sobie wczoraj, wróć, chciałam sobie kupić wczoraj utwardzacz do lakieru do paznokci. Pomijam, że kobietka mi podała, ja chcę płacić, a ta obsługuje inną. Dopiero jak się zapytałam mało grzecznie, czy ja mogę zapłacić, bo byłam pierwsza, to się zreflektowała. I teraz żałuję, że nie poszłam sobie precz, bo patrzę, a to utwardzacz do paznokci.... Grrrrrrrrrrr

Ewelka witam serdecznie w naszym gronie :-) Mam nadzieję, że miło będziesz spędzać czas z nami. Zawsze Ci pomożemy, doradzimy, zrozumiemy i wylejemy kubeł zimnej wody jeśli będzie potrzeba. ;-)

ehh a ja Wam powiem dziewczynki, że jestem po rozmowie z mężem i mam mieszane uczucia...
ogólnie wyszło na to, że mam za dużo czasu wolnego i za dużo się nad tym wszystkim zastanawiam:-( a na stwierdzenie, że przez kalendarzyk zaczynam się czuć jak maszynka do robienia dzieci, powiedział mi, że każda normalna kobieta prowadzi kalendarzyk:eek:

reklama
Mam na imię Ewelina.Mieszkam koło Płocka.Jestem mężatką od 26czerwca 2010.Z mężem znamy się już 5lat i 3miesiące:-)
Mieliśmy dużo zakrętów żeby być razem ale wszystko pokonaliśmy:-)
Staramy się z mężem o dzidziusia już od lutego :-( ale narazie nic nie widać:szok:
Mój mąż pracuje za granicą tydzień jest w domu tydzień w pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry