Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczynki, witam po weekendzie. W pt przyszła @ i boli... Takze odliczam czas do owulki
Wczoraj wracam po szkole a w domu swiece muzyka i maz u progu z obiadem na stole i winkiem... Jestem w szoku pierwszy raz takie cos zrobil. :-)
Czy listopad przyniesie jeszcze jakas fasolkę? Czy któras testuje?
Hej dziewuszki, przepraszam ze nie podpisuje wszytskim ale nie mam sily patrzec w monitor...oczy mnie jakos bola i nie moge sie cos skupic:/ Zoszka-daj tylko znac jak tam u lekarza BigChild- tzryamm juz kciuki za nastepny cykl
i tak jak dotka pisała, Wrocław zasypany. do pracy (5km) jechalm dzis 1h i 45min
hejka dziewczyny pare dni mnie tu nie bylo ale dzisiaj sobie przypomnialam o was bo mnie jakos brzuszek zacząl bolec. niby jak na okres ale jakos delikatniej... jutro mam dostac@ wiec pewnie z tego cyklu nici ... kupilam wiesiołek tak jak radziłyscie i czekam do jutra...