reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ogladalam Twoj wykres. Moze do trzech razy sztuka!???? Oby! Trzymam kciuki za Ciebie, oby byl prezencik na swieta;)
ehh bardzo bym chciała ale co ma być to będzie widocznie jest nam pisane poczekać na to największe szczęście :-)

Wrozby mowia ze musze jeszcze z tym poczekac.... Z dzieckiem. Eh... To tylko glupie wrozby :-)MAm nadzieje...
mi to samo wyszło :-D

reklama
Moja mama poszla kiedys do wrozki i jej powiedziala ze bedzie miala 3 dzieci i mlodo wdowa zostanie, wtedy byla ledwie po slubie, czujecie ten stres. A do tej pory ma 2 dzieci i meza juz nie takiego mlodego. Takze to bzdury ale czasem trzeba w cos dobrego wierzyc.

Moja mama poszla kiedys do wrozki i jej powiedziala ze bedzie miala 3 dzieci i mlodo wdowa zostanie, wtedy byla ledwie po slubie, czujecie ten stres. A do tej pory ma 2 dzieci i meza juz nie takiego mlodego. Takze to bzdury ale czasem trzeba w cos dobrego wierzyc.

Też prawda :-)

A mi wyszło, że w ciąży będę "wkrotce", na pytanie, czy dostane nową pracę kula odpowiedziała "tak", no i zapytałam, czy wszystko będzie ok z Dzidziusiem i pracą jak już zajdę w ciążę - znowu "tak" :tak:

Super! Grono coraz wieksze!! Dotka wpadaj wpadaj;p maz poprosil to smaze, ale sama mam na nie tez wielka ochote;)

Paulina wpadaj!!;D z nutella mniam, a ja mam banany...
trzymam za Ciebie kciuki;) a tego seksiku to duzo bylo?;p

Dotka a Ty masz pco? Jak to sie objawia??

ja tez sie na nalesniczki pisze nie myslcie ze sie be zemnie wywinieceie - usłyszałam i juz lece;D

Oki, to powinno byc dobrze, a macie jakies przepraszam ze zapytam odpowiednie pozycje do tworzenia dzidziusia? ;)

Ja tam w pozycje nie wirze wazne zeby bylo przyjemnie i dobrze ;D
Dziewczyny ja jezdzca zachodza za pierwszym razem a to podogno najgorsza pozycja ;D
Takze jak dla mnie ma byc miło;D

Testowanie wychodzi mi w granicach wigilii.. Wiec jeszcze dlugo dlugo.
Wrozby mowia ze musze jeszcze z tym poczekac.... Z dzieckiem. Eh... To tylko glupie wrozby :-)
MAm nadzieje...

Ja jestem tak urodzona ze mam dwa choroskopy - i zawsze czytam oba - skałaniam sie do tego który jest dla mnie lepszy hahahhahahahahahahahaha, a jak obydwa sa złe to mowie ze to bzdury hahaahhahaha, po prostu wierze tylko w dobre rzeczy a co mi tam hahhahahaha

To musisz wierzyc ze tak bedzie!
JA bede wierzyc ze to tylko sen mara itp.. :tak: A co ;-)
No i wierze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny, takze co sie wydarzy to nie wiem...
Czy bede szczesliwa odpowiedz TAK i to sie liczy :-D

To musisz wierzyc ze tak bedzie!
JA bede wierzyc ze to tylko sen mara itp.. :tak: A co ;-)
No i wierze ze nic nie dzieje sie bez przyczyny, takze co sie wydarzy to nie wiem...
Czy bede szczesliwa odpowiedz TAK i to sie liczy :-D

no i to najwazniejsze byc szczesliwa za wszelka cenne ja tez wychodze z tego załozenia :) a reszta przyjdzie sama

reklama
Do góry