Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki, znow biało. wziełam sobie futrzana kamizelke do pracy zeby nie marznac. Co wam sie dzisiaj snilo? Bo niby mezczyzna ktory sie sni to mezczyzna na cale zycie![]()
aż mnie tak nogi bolały w pachwinach, że masakra.... to co się działo na łódzkich drogach to był koniec świata.....
mam nadzieje, że pani doktor nie będzie miała problemu z dojazdem do pracy.... i że ma usg w gabinecie
jeśli te 2 warunki będą spełnione dowiem się dziś dużo rzeczy :-):-):-)Pewnie, ja tez tak mam, takze wszystko trzeba mierzyc, a suknie slubne na zdj zupelnie nie wygladaja tak samo jak w realu;/ wiec w necie ciezko szukac, by potem sie nie rozczarowac! Powodzenia w poszukiwaniach Malwinka! Wazne zebys Ty sie dobrze czula w niejela tak jest ze wszystkimi ciuchami, nieraz trzymalam cos fajnego w rece i mialam kupic i cale szczescie poszlam to potem przymierzyc hehe bo nie wygladalo juz tak dobrze.