Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fiona a co robisz ciekawego w pracy??? Może jak masz ciężką pracę powinnaś poprosić lekarza o L4??
Aha takie buty. No to jak się dobrze czujesz to lepiej pracuj bo pieniążki zawsze się przydają. A jak we Francji wygląda macierzyńskie?? tzn chodzi mi o to ile czasu trwa? Bo u Nas w Polsce to jest 140 dni czyli 20 tygdoni + 2 tyg na wniosek, od 2012r. 4 tyg na wniosek![]()
Aha....
Fifka tzn, że musisz złożyć wniosek z prośbą o przedłużenie macierzyńskiego, pracodawca może Ci ewentualnie odmówić, oczywiście też pisemnie ale musi podać przyczynę. Ja pracuję w państwówce więc się o to nie martwię...
A musze się pochwalić co wylicytowałam dla mojego maleństwa!!
pierwsza BLUZA z kapturem / BLEZER (1733189244) - Aukcje internetowe Allegro :-) niby pisze, że dla dziewczynki ale dla chłopca ewentualnie też będzie dobrze wyglądać