reklama

Starania po raz pierwszy :)

Polecam też Rodzinę Borgiów :) jeśli ktoś lubi takie klimaty :) dobrze nakręcony serial i pokazujące realnie całą historię.
O mam nadzieję, że porodu nie przegapię :D ciężko by było nie zauważyć ;p
A filmik, jeśli dostanę, to oczywiście Wam się pochwalę moim dziecięciem :) jutro usg w Szpitalu w którym mam zamiar rodzić, a pojutrze standardowa wizyta u mojego ginka :) oj ależ się teraz rozweseliłam na myśl o tym usg... :) oby tylko wszystko było dobrze
Fifka, ty z kolei pochwalisz się zdjęciami maluszka :)

reklama
dobry choc u mnie nie dobry szef sie wkurzyl bo do pracy nie przyszlam bo sie zle zuje bylam u rodzinnej i to przeziembienie no katar kaszel oslabiony organizm stan podgoraczkowy a on dzwoni i mowi jaja se robisz a ja mowie nie a on no jaja se robisz a ja mowie nie przeziembilam sie i kaszlalam wtedy a on mowi no jaja se robisz i sie rozlaczyl... a ja teraz do tego sie zle czuje od choroby i przez ten telefon ;-( a do tego wszystkiego wymiotowalam... ahh ;-(

dobry choc u mnie nie dobry szef sie wkurzyl bo do pracy nie przyszlam bo sie zle zuje bylam u rodzinnej i to przeziembienie no katar kaszel oslabiony organizm stan podgoraczkowy a on dzwoni i mowi jaja se robisz a ja mowie nie a on no jaja se robisz a ja mowie nie przeziembilam sie i kaszlalam wtedy a on mowi no jaja se robisz i sie rozlaczyl... a ja teraz do tego sie zle czuje od choroby i przez ten telefon ;-( a do tego wszystkiego wymiotowalam... ahh ;-(
Jak bym swojego byłego szefa słyszała :-)

Ja polecam Housa :-D ale oglądany tylko odcinek po odcinku ma sens. Ja z mężem przeszliśmy 7 sezonów i czekamy z utęsknieniem na 8!! :tak: Ten serial to po prostu gwiazdorstwo! Tyle odcinków a oni ciągle zaskakują!! :-)

A z filmów o tematyce historycznej polecam " Sisi " Wczoraj nawet leciała jedna z adaptacji filmów. Wypłakałam się za wszystkie czasy! Jako dziecko oglądałam bajkę "księżniczka Sisi" a teraz pochłaniam filmy. To fakty historyczne opowiadające historię Bawarskiej księżniczki Elżbiety która poślubia Cesarza Austrii. Późniejsza Księżna Diana była utożsamiana właśnie z Elżbietą, za jej empatię i miłość.

Atan
olej... w ciąży zwolnić cię nie moze! Masz prawo wypoczywać i dbać o siebie! W końcu teraz nie jesteś sama!

Dagne pochwalę się na pewno!

Ostatnia edycja:
ael kochana moja Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba.
Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni.
Dużo wzlotów i szaleństw,
Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół,
Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi.
Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego
Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności
I jeszcze jedno żeby Wiktorek był zdrowy i zeby życie wam sie układało tak jak należy i żeby twoja mama zmieniła swe zachowanie!! :-) sto lat !!
tort_urodzinowy.jpg

no tez sie tak zastanawialam co tak tu cicho ja na l4 moge pisac na lapku przeciez mam tylko brac lekarstwa i lezec a ja leze na boku a laptop obok mnie ;-)

reklama
Kochane byłam dziś u ginekologa i miałam usg i urodze córeczke (płeć sie raczej nie zmieni bo to już 21 tydzień ciąży ) nie spodziewałam się dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry