reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wszystko dobrze dpowiedziałam sie że dziecko ma duży brzuszek a tak to prawidłowo sie rozwija . i że to córeczka będzie ja nie brałam pod uwage dziewcyznki tylko chłopak a teraz mysle nad imieniem może Judyta a może Anastazja narazie szukam i mysle :)

ja po dzisiejszym pol dnia mam dosyc nudy ...wiec współczuje ....<głaszcze>no to czekam 4 dni :-)

no no super gratuluje dziewczynki mi sie podoba amelia MAGDALENA anastazja natalia :-) i wybralam amelie

Mineralna u mnie miała być Julia, ale teraz zrobiło się zbyt popularne i tych Julek jest a jest.... Myśleliśmy nad Klaudią, Anastazją, ja chciałam Kornelię ale mąż nie... i ostatecznie będzie pewnie Ania. Mam jakiś sentyment do tego imienia.... jeszcze nie spotkałam Ani z którą bym się nie polubiła :-D

Z chłopakiem zero problemów... Konrad i kropka :-D

A i jak tam ruchy maluszka? Pewnie już mocno czujesz!

Ostatnia edycja:
Oj to strasznie późno. Zobaczysz ze niedługo poczujesz! Dagne też strasznie się martwiła ze nic nie czuję aż pewnego dnia przybiegła rozradowana bo kopniaka dostała :-D

Atanku jesteś na zwolnieniu to odpoczywaj. Może się zdrzemnij? Czas szybciej mija a we śnie szybciej się zdrowieje!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry