Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wszystko dobrze dpowiedziałam sie że dziecko ma duży brzuszek a tak to prawidłowo sie rozwija . i że to córeczka będzie ja nie brałam pod uwage dziewcyznki tylko chłopak a teraz mysle nad imieniem może Judyta a może Anastazja narazie szukam i mysle
Mineralna u mnie miała być Julia, ale teraz zrobiło się zbyt popularne i tych Julek jest a jest.... Myśleliśmy nad Klaudią, Anastazją, ja chciałam Kornelię ale mąż nie... i ostatecznie będzie pewnie Ania. Mam jakiś sentyment do tego imienia.... jeszcze nie spotkałam Ani z którą bym się nie polubiła
Z chłopakiem zero problemów... Konrad i kropka
A i jak tam ruchy maluszka? Pewnie już mocno czujesz!
Oj to strasznie późno. Zobaczysz ze niedługo poczujesz! Dagne też strasznie się martwiła ze nic nie czuję aż pewnego dnia przybiegła rozradowana bo kopniaka dostała
Atanku jesteś na zwolnieniu to odpoczywaj. Może się zdrzemnij? Czas szybciej mija a we śnie szybciej się zdrowieje!