reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
krucha i ja witam nową staraczkę :) my czekamy na efekt pierwszego cyklu starań :)

Nadrobiłam was w końcu :) dziś mam pod opieką siostrę teściowej więc muszę co jakiś czas latać na dół doglądać jej.

W ogóle dziś mi daleko do myślenia o sobie :(

Ostatnia edycja:
krucha napewno nam sie uda predzej czy pozniej:) a kiedy mialas owu?? i pamietaj lepiej sie nie nakrecac i potem miec straszne rozczarowania:/

a ja jestem dwa dni po owulacji juz zaczely mnie bolec piersi i w dodatku sutki katastroficznie daja mi od rana do wiwatu zrobily sie jakies takie dziwne:/ takie wypukle pierwszy raz cos takiego mam

Ostatnia edycja:
krucha napewno nam sie uda predzej czy pozniej:) a kiedy mialas owu?? i pamietaj lepiej sie nie nakrecac i potem miec straszne rozczarowania:/

a ja jestem dwa dni po owulacji juz zaczely mnie bolec piersi i w dodatku sutki katastroficznie daja mi od rana do wiwatu zrobily sie jakies takie dziwne:/ takie wypukle pierwszy raz cos takiego mam

Kochana też takie mam tyle że zrobiły się takie 4 dni po owulacji. Mój wczoraj stwierdził że są inne niż zwykle, nie mam pojęcia czemu takie są też nigdy tak nie miałam

Tabletki anty brałam rok, potem miałam przerwę półroczną i zaczełam brac dwa miesciace, zaczełąm 3 miesiac i przerwałam po kilku tabletkach..troche to skomplkowane,. Ginekolog mowił ze to troche nie dobrze ze przerwałam ale na ciaze to nie ma wplywu.. i jest szansa ze od razu zaskoczy (tak to ujął) hehe

Mam 20 lat., Nasze wesele bedzie w 2014.. Może to troche dziwne ale chcemy aby nasza dzidzia była na weselu. :)

nie wiem czy to juz objaw @ czy co ale pierwszy raz sie tak szybko spotkalam ze swoim objawami jakimis moze to przez to ze nie bralam sobie teraz olejka z wiesolka a jednak on pomaga mi zmniejszy obajwy @. Ale piersi sa mega dziwne wczoraj jak z moim sie przytulalismy wzial mi reke na nie polozyl mowi dotknij zobacz jakeis inne sa:) hehe a ja roznice doipiero dzisiaj zobaczylam sa pelniejsze ale do @ dobre 13 -14 dni

krucha - ja bylam na weselu moich rodzicow mialam 2,5 roku:P i w kosciele wybieglam na sam srodek ucieklam babci i krzyczalam mamo nie idz tam... bo z tego co mi opowiadali to akurat byl moment co milosci do boga mowili czy cos myslalam ze mama z tata ida do niego

Ostatnia edycja:
Krucha, dziwne, czy ja wiem... wiele par już tak robi :) ja jednak wolałam z mężem po kolei :) aż popatrzyłam w kalendarz zobaczyć jaki rok mamy jak przeczytałam 2014 hehe :) pomieszało mi się i myślałam, że już 2012 mamy ;p

nie wiem czy to juz objaw @ czy co ale pierwszy raz sie tak szybko spotkalam ze swoim objawami jakimis moze to przez to ze nie bralam sobie teraz olejka z wiesolka a jednak on pomaga mi zmniejszy obajwy @. Ale piersi sa mega dziwne wczoraj jak z moim sie przytulalismy wzial mi reke na nie polozyl mowi dotknij zobacz jakeis inne sa:) hehe a ja roznice doipiero dzisiaj zobaczylam sa pelniejsze ale do @ dobre 13 -14 dni

Ja nie biorę olejku z wiesiołka, mój wczoraj stwierdził że są tak jakby napięte i podrażnione sutki, i takie właśnie pełniejsze ogólnie tyle że mnie bolą same sutki. Mnie do @ zostało 7 dni

reklama
dagne - hehe powiem ci ze tez jak przeczytalam 2014 to zwatpilam ktory rok mamy:P

Neciuszka- a tez masz takie zabrazowione wokol brodawki?? obwodek ?
heh ja nie wiem nienakrecam sie bo raczej nie ma powodu i zupelnie zawczesnie chyba na to zeby fasolkowe objawy juz byly

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry