krucha
Zaciekawiona BB
Nie ma za co :-) ja trzymam kciuki, ale wiem po sobie- szkoda, ze dopiero teraz, że lepiej się nie nakręcaćprzede mną drugi cykl w którym będziemy się starać :-)
Życze powodzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma za co :-) ja trzymam kciuki, ale wiem po sobie- szkoda, ze dopiero teraz, że lepiej się nie nakręcaćprzede mną drugi cykl w którym będziemy się starać :-)
krucha napewno nam sie uda predzej czy poznieja kiedy mialas owu?? i pamietaj lepiej sie nie nakrecac i potem miec straszne rozczarowania:/
a ja jestem dwa dni po owulacji juz zaczely mnie bolec piersi i w dodatku sutki katastroficznie daja mi od rana do wiwatu zrobily sie jakies takie dziwne:/ takie wypukle pierwszy raz cos takiego mam
nie wiem czy to juz objaw @ czy co ale pierwszy raz sie tak szybko spotkalam ze swoim objawami jakimis moze to przez to ze nie bralam sobie teraz olejka z wiesolka a jednak on pomaga mi zmniejszy obajwy @. Ale piersi sa mega dziwne wczoraj jak z moim sie przytulalismy wzial mi reke na nie polozyl mowi dotknij zobacz jakeis inne sahehe a ja roznice doipiero dzisiaj zobaczylam sa pelniejsze ale do @ dobre 13 -14 dni