reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no mi tez sie takie ciemniejsze zrobily te obwodki nie rozumiem nic bo przewaznie objawy @ zaczely mi sie tak okolo 3-4 dni przed @ cos dziwny mam ten cykl

Ale jak juz to objaw @ bo wyskakuja mi chrostki :/

Mysle ze w 2014 bo w 2013 to tak nie wiem, mojemu narzeczonemu nie podoba sie ta 13... nie jestem jakaś przesądna..

Nie wiem jak jest teraz z moją owulacją po przerwaniu tych tabletek..

no mi tez sie takie ciemniejsze zrobily te obwodki nie rozumiem nic bo przewaznie objawy @ zaczely mi sie tak okolo 3-4 dni przed @ cos dziwny mam ten cykl

Ale jak juz to objaw @ bo wyskakuja mi chrostki :/

Ja nie chcę się nakręcać żeby potem zawodu nie było mnie wysypało kilka dni temu razem z takim jednorazowym plamienienm teraz zniknely. zobaczymy, muszę poczekać do pon lub wt. jak pojedziemy na zakupy do miasta to zakupię sobie test strumieniowy i będzie czekał, bo u nas to takiego nie kupię a punkcie aptecznym.

krucha narazie sobie luzuj nie spinaj sie zabardzo nie mysl bo to przewaznie przynosi odwrotne skutki. ale dobrze by bylo zebys poobserwowala sobie szyjke macicy moze mierzyla temperaturke i okreslila kiedy masz owu itp ja juz sie staram rok z jednym cyklem sie udalo ale niestety ciaza sie nie utrzymala owulacje mam przewaznie w 12 -13 dniu cyklu

Neciuszka to 3 mam mocno kciuki za ciebie kochana:) i oby to byla fasolinka a wtedy poprosze o fluidki:P

Ostatnia edycja:
ja teraz w tym miesiacu pojde na badanie hormonow bo cos mi szwamkuje ze mam ciagle napiecia szybko sie zloszcze jestem nerwowa bez powodu i tarczyce musze sobie przebadac to mi ginio zalecil zebym sobie sprawdzila czy wszystko z nia ok

Witam nową staraczkę :-) Rozgość się u Nas :-)

Co do mierzenia temp, zapisujesz gdzieś swoje temperatury ( SkarbMamy.pl 28dni,pl ) ? Jak masz gdzieś wykres to daj link zajrzę sobie :-) bo takie wahania temp nic nie mowią :-) Najlepiej jakbyś założyła sobie wykres :-) Ja mam na Skarb mamy :-)
co do ciąży po anty to mamy jedną taką :-) spodziewa się dziewczynkii aktualnie :-) też przerwała antykoncepcyjne i zafasolkowała :-)

SkarbMamy - Wykres cyklu kobiety NPR, karta ci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry