• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ahia a ty lovka na kiedy masz termin porodu i kiedy ostatnia @ bo sie zgubilam ;-P
ja mam na 21 luty a miesiaczke mialam 18 maja. wiec mamy 13 tydz i 5 dzien ;-)

magenta jedno słowo krytyki, na ile pozytywów?
Atan @ miałam 22 maja i to termin by wychodził na 26 lutego, ale u lekarza ciąża jest starsza o prawie 3 tyg.

Ostatnia edycja:
40 pozytywnych i 1 nie:P ale ja i tak go kocham a ta jedna niezadowolna kobietka twierdzi ze nie mily itp bo nie zaplacila za porod i takie tam ale fakt faktem mam chyba juz 4 znajome ktorym prowadzil ciaze zagrozone itp i urodzily zdrowe dzieci jest oddany temu co robi i kazdej kobietce go moge polecic bo jest tego godzien. jedyny minus trzeba go poprosic o usg i badanie piersi bo on wychodzi z zalozenia ze im mniej robi usg czasie ciazy tym lepiej dla maluszka i mamy:) np jedna opinia o nim..

Całą ciążę chodziłam do innego lekarza, na dr Stoińskiego trafiłam dopiero gdy odbierał poród mojej martwej już córeczki. Pan doktor bardzo mi pomógł, to była moja pierwsza ciąża i świadomość, że rodzę moją córeczkę, która jest aniołkiem, odbierała mi siły, żeby to przetrwać. Na szczęście pan doktor i jak i cały personel pomogli mi niesamowicie, za co jestem im wdzięczna i nie mam teraz uprzedzeń do kolejnych porodów. Od roku jestem już pacjentką doktora Stoińskiego i cieszę się, że trafiłam właśnie na niego.

hejka;)
sorry za offtop ale potrzebuje waszej pomocy
robimy sobie cykliczne imprezy z moja ekipa, szwagier i jeszcze jeden kolega sa Dj a wiec zapewniaja sprzet i muze, wynajmujemy cale pietro lokalu, zbiera sie ekipa znajomych i znajomi biora jeszcze swoich znajomych takze bedzie sporo osob, ok 60-70...
dotychczas to byly normalne imprezy, tym razem wymyslili "kicz party"...
szukam pomyslow, pomozcie :))

Witam Kobitki :)

Odcięło mnie od was po powrocie od rodziców bo jakiś pacan kilka domów wcześniej postanowił sobie wtyczkę wyłączyć :/
Grzybobranie średnie niestety wczoraj było całe dwie kurki znalazłam więc raczej jajecznicy nie będzie, dziś teściu poszedł zobaczymy co przyniesie, bo ja to same zieleniatki, pomijając ile sztanów było biorę w rękę zadowolona odwracam go a tu co... sztan :]
Rano mnie brzuchol bolał teraz nic a nic temperatura z 37,1 spadła dziś do 37,0. Jutro dzień prawdy...

Nie nadrobiłam was niestety za bardzo ale co nieco tak i bezczelnie skopiowałam sobie przepis na babeczki :)
Fifciu Wszystkiego naj naj , a jak chłop podskoczy patelnią go albo co masz pod ręką :*
Dziurko wasza decyzja jest wspaniała :) znam ludzi którzy utworzyli rodzinny dom dziecka, to co chcecie zrobić to coś pięknego :*

A propo kicz party foto znajomych z takiej imprezy ;)
Zobacz załącznik 381614

Ostatnia edycja:
hejka;)
sorry za offtop ale potrzebuje waszej pomocy
robimy sobie cykliczne imprezy z moja ekipa, szwagier i jeszcze jeden kolega sa Dj a wiec zapewniaja sprzet i muze, wynajmujemy cale pietro lokalu, zbiera sie ekipa znajomych i znajomi biora jeszcze swoich znajomych takze bedzie sporo osob, ok 60-70...
dotychczas to byly normalne imprezy, tym razem wymyslili "kicz party"...
szukam pomyslow, pomozcie :))

Nylonowe lata 70', plastic fantastic w zabawnym wydaniu, cekinowy świat :-)

Neciuszka to 3mam kciuki kochana za ciebie:) i oby @ nie przylazl:)) a jak przyjdzie to glowa do gory i myslenie w nastepnym cyklu sie uda:)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja po pracy poszlam szybko na zakupy i polowy rzeczy zapomnialam kupic do obidu hehe i musze isc drugi raz:P skleroza musze jeszcze troszke domek posprzatac bo balagan jakis mam:P ale lenia mam wiekszego ja juz chce leciec do polski:) na te pare dni.. a ubranko cacy hihi moja siora i jej men przebrali sie za turbodynomena i turbodynomenke:P i zarabiscie wygladali hehe:)

reklama
Milia, na pewno się ułoży. Przecież drugi dobry, prawda?
no tak , drugi-lewy jest ok i to jest moj ratunek...jak sie wyczysci podczas operacji prawy to tez bedzie dobry. dlatego moze dobra jest ta decyzja o laparoskopii.:hmm:

Mila kochana tulę mocno. Biedna Ty taka, nie powiem tak dziwnie natura działa, że tym co nie chcą daje, a tym co chcą nie daje i to jest po prostu niesprawiedliwe.
no niestety Ael...dlatego mnie to troche zdolowalo, ale moze to kolejna przeszkoda, ktora musze przeskoczyc... czuje, ze w koncu wszystko bedzie ok...

dzieki dziewczyny i przepraszam, jezeli teraz jakos mniej bede sie udzielac i gledze wam tylko o moich problemach ale chwilowo tego potrzebuje:sorry:

Neciuszka...&&&&&&& czekam jutra z niecierpliwoscia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry