magenta :)
Fanka BB :)
hehe chyba w weekend ugotuje bigos bo mi narobilyscie smaka
wlasnie sobie czytam opinie o swoim panu zagladaczu hihi hmm jak narazie jedno slowo krytyki
przy porodzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka
sorry za offtop ale potrzebuje waszej pomocy
robimy sobie cykliczne imprezy z moja ekipa, szwagier i jeszcze jeden kolega sa Dj a wiec zapewniaja sprzet i muze, wynajmujemy cale pietro lokalu, zbiera sie ekipa znajomych i znajomi biora jeszcze swoich znajomych takze bedzie sporo osob, ok 60-70...
dotychczas to byly normalne imprezy, tym razem wymyslili "kicz party"...
szukam pomyslow, pomozcie)
no tak , drugi-lewy jest ok i to jest moj ratunek...jak sie wyczysci podczas operacji prawy to tez bedzie dobry. dlatego moze dobra jest ta decyzja o laparoskopii.Milia, na pewno się ułoży. Przecież drugi dobry, prawda?

no niestety Ael...dlatego mnie to troche zdolowalo, ale moze to kolejna przeszkoda, ktora musze przeskoczyc... czuje, ze w koncu wszystko bedzie ok...Mila kochana tulę mocno. Biedna Ty taka, nie powiem tak dziwnie natura działa, że tym co nie chcą daje, a tym co chcą nie daje i to jest po prostu niesprawiedliwe.