• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ps. czy ktos zauwazyl ze mi zostal juz tylko tydzien do owulki? tam taram tam ! bedziemy szalec z mezem w tym tygodniu :tak::tak::tak::tak::tak:

A zauważyłam zauważyłam :) szalej szalej z mężusiem :)
Mój tak się rozpuścił przez te dni płodne że teraz chodzi za mną i mnie podszczypuje co chwilę ;) w tej chwili to że dni niepłodne i @ może przyjść nieważne :) a jeszcze po odstawieniu tabletek libido mam taaaaaaaakiieeeeeeeeeee :)

Ael, @ miała być wczoraj, a w dni płodne się kochałam bez zabezpieczenia, dlatego zrobiłam dziś rano test. Tylko nie wiem czemu nie dostaje @

Kochana parę dziewczyn tutaj w dniu albo w okolicach @ robiło testy i nie wychodziły, @ nie przychodziła a ponowny test za kilka dni okazywał się być pozytywny. Musisz być cierpliwa, czekać albo faktycznie na @ albo na kolejny test.

Już zwlokłam się z kosmetykami...robiem ten makijaż :-P

Własnie wrółciłam z Wisły pogoda była super ale jestem taka wykończona..

A teraz musze nadrobic zaległości tutaj :)

PS. Wczoraj wieczorem poczułam moja córeczke :)

Mineralna gratuluję pierwszych ruchów!! :-D

Naciuszka Trzymam kciuki za jutrzejszy test! I fluidki specjalnie dla ciebie!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Karolina Tule Cię kochana, ale jak nie ten cykl to następny. W końcu się na pewno uda! :tak:

A ja dzisiaj byłam na spacerku w zoo i w parku. Objadłam się słodkościami (w końcu mnie od niech nie odrzuca) I ludzie oglądali się za moim brzuszkiem!! Dziwne uczucie :-D Na Fb wstawiłam zdjęcie jak dzisiaj wyglądałam ;-)

Ano wpadł mi czerwono-czarny, może zwlekę się po kosmetyczkę o paletę :-P
Kochanie ja w cyklu w którym zaszłam to totalnie nie patrzyłam na to kiedy mam płodne, owulkę etc. Myśmy brykali każdego dnia, na co mój w ogóle nie narzekał :-)

tez mam taki zamiar :)
zapoznalam meza z naszym eleganskim kalendarzem, bardzo lubie w nim te zabawne oznaczenia - Wynik - NetMama.pl takze wie co i jak :Pa ze sie zapowiada u nas weekend imprezowy to akurat poszalejemy na luzie bo myslami bedziemy oderwani:P
sama dla siebie zrobie tylko test owulacyjny by sprawdzic czy mam owulacje w ogole w tym cyklu, bo moze byc to pomocne przy pozniejszych konsultacjach u lekarza gdy zrobie badania hormonkow

A zauważyłam zauważyłam :) szalej szalej z mężusiem :)
Mój tak się rozpuścił przez te dni płodne że teraz chodzi za mną i mnie podszczypuje co chwilę ;) w tej chwili to że dni niepłodne i @ może przyjść nieważne :) a jeszcze po odstawieniu tabletek libido mam taaaaaaaakiieeeeeeeeeee :)

moj tez sie rozpuszcza :) ma tylko wielki usmiech na twarzy i az oczy mu sie blyszcza :P

Już zwlokłam się z kosmetykami...robiem ten makijaż :-P

pokaz cos tam zmalowala :)

PS. Wczoraj wieczorem poczułam moja córeczke :)
ojj jakie to slodkie, super !! :)

reklama
Pospało mi się trochę i tak się obudziłam to mi wpadł fajny pomysł na makijaż, mam się malować i zdjęcia porobić?

daj zdjecie ;-) [prosze ;-)

mineralna super ze poczulas swoja coreczke gratuluje ;-)
fifka to ide ogladac zdjecia ;-)
ja nadal u rodzicow bo mnie brat podrzuci do domku bo niedaleko mieszka ale jeszcze nie skonczyli klasc plytek w wc... mojej siostry firmie nowej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry