mijenka
Fanka BB :)
Pospało mi się trochę i tak się obudziłam to mi wpadł fajny pomysł na makijaż, mam się malować i zdjęcia porobić?
no baa
głodnego się pytają
Karolina nie martw się, jak to któraś powiedziała nowy cykl nowa szansa na maleństwo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pospało mi się trochę i tak się obudziłam to mi wpadł fajny pomysł na makijaż, mam się malować i zdjęcia porobić?
głodnego się pytają

ps. czy ktos zauwazyl ze mi zostal juz tylko tydzien do owulki? tam taram tam ! bedziemy szalec z mezem w tym tygodniu![]()
Ael, @ miała być wczoraj, a w dni płodne się kochałam bez zabezpieczenia, dlatego zrobiłam dziś rano test. Tylko nie wiem czemu nie dostaje @

Na Fb wstawiłam zdjęcie jak dzisiaj wyglądałam ;-)Ano wpadł mi czerwono-czarny, może zwlekę się po kosmetyczkę o paletę
Kochanie ja w cyklu w którym zaszłam to totalnie nie patrzyłam na to kiedy mam płodne, owulkę etc. Myśmy brykali każdego dnia, na co mój w ogóle nie narzekał :-)
A zauważyłam zauważyłamszalej szalej z mężusiem
![]()
Mój tak się rozpuścił przez te dni płodne że teraz chodzi za mną i mnie podszczypuje co chwilęw tej chwili to że dni niepłodne i @ może przyjść nieważne
a jeszcze po odstawieniu tabletek libido mam taaaaaaaakiieeeeeeeeeee
![]()
Już zwlokłam się z kosmetykami...robiem ten makijaż![]()
ojj jakie to slodkie, super !!PS. Wczoraj wieczorem poczułam moja córeczke![]()