Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Mijenka zobaczyłam ciebie i sobie przypomniałam! Ja napisałam ze zdjęcia wstawiam dla ciebie bo ostatnio mnie o nie pytałaś i obiecywałam Ci że wstawię. (pytałaś gdzie są bo nie widziałaś, a ja Ci pisałam, ze dawno ich nie wstawiłam i zrobię nowe) :*

Mijenka ale ja nie potrafię przestać o tym myśleć. Nie potrafię pojąć dlaczego ona jest tak podła :/

Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie... Staram się nie myśleć o tej babie...