reklama

Starania po raz pierwszy :)

Eh... masz rację... cierpliwość cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość... :-D I tak powinnam się cieszyć ze mały już daje o sobie znać a nie jeszcze narzekać. :-)

Madalena
jak zdjęcia?

reklama
Witam Kochane Kobietki :) :-):-):-)

Znow dlugo mnie nie bylo :) Musicie mi wybaczyc ale w czasie tych dni od @ do owu staram sie nie nakrecac ;p i unikam forum :) Ale mysle o was :)

Co slychac nowego? Jakies fasolki ? Cos mnie ominelo ? :)

Ja moge sie pochwalic ze bylam u gin :) I zaczynamy pomalutku wszytsko sprawdzac :) Pecherzyk u mnie jest i peka ! wczoraj bylam i ogladalismy go sobie u gin :) Jezeli nie wyjdzie to badanie nasienia i pozniej hormony :) Ale lekarz kazal sie usmiechac i nie martwic :D On sie tym zajmie jak nalezy ;)) Obiecal :)

Ostatnia edycja:
She - no widzisz, będzie dobrze :) słuchaj się gina i uśmiech na twarzy :) a co do fsolek, to z tego co wiem niestety lipiec "pusty" ;/
Magdalena - czekamy :)
Fifka - i tak masz szczęście z tymi ruchami ;) ja dopiero w 19t3d poczułam małą :) a teraz to co przysiądę to po chwili trenuje strzały do bramki (czytaj- pęcherza) :D

hej kobietki ja dopiero po pracy mam teraz chwilke zeby do was zajrzec :) ale musialam sporo nadrabiac..

AeI- 3 mam kciuki za kolezanke i jej coreczke oby wszystko bylo dobrze wczoraj tak podczytalam was wieczorkiem i mowie to mojemu a on nagle zaczal sie wypytywac o kazda z was pokolei:P a jak a z kad a ile a ktory miesiac itp az w szoku bylam ale najbardziej zmartwila go wiadomosc o twojej kolkezance i jej coreczce wczoraj az wlosy deba mi na glowie stanely:/

Fifka- gratuluje pierwszych kopniaczkow:) oby tak dalej maly czalal:) Konradek:) hihi moj synek jak bedzie syn tez bedzie mial tak naimie:)

Atanku- sliczne te twoje malenstwo:)

Iwasku - to maly uparciuszek hihi bawi sie z doktorem w chowanego:P zgadnij kotku co mam w srodku hihi:)

witam nasze nowe staraczki czujce sie jak u siebie kochane:)

a ja sie dzisiaj obijam juz po pracy nie robie obiadu dzisiaj zrobie jajecznice z bagietka sie zje i spokuj zmeczona strasznie jestem od 5 na nogach malo tego wrocilam 30 min temu do domu :P padam na twarz:( dzis mialam taki bol jajnika jak bym znowu owulacje miala hehe:p a za chwile powinnam @ dostac zastanawiam sie tylko czy dostane 21 czy 23:P bo albo dostane wczesniej w 26 dc albo w 28 od dnia owulki wychodzilo by 28 dniowy cykl ale jak to bedzie loty itp:P a moze wcale @ nie przyjdzie ale by byla radosc:P

No już już, ależ wy niecierpliwe!!!!
A więc!!
Zobacz załącznik 382297 zdjęcie USG z 02.08
Zobacz załącznik 382298Zobacz załącznik 382299 brzuszek z 15tc -dzień po USG
Zobacz załącznik 382300Zobacz załącznik 382301 brzuszek z dziś - 17tc

pencil.png

Ael- ja jeśli chodzi o rzut się na chłopa, to NA PEWNO nie patrzę w jakim dniu cyklu, jeśli nie byłoby to dla mnie tak obrzydliwe :-p to nawet podczas @ mogłabym :-D tak tylko chciałabym poznać swoje cielsko :-p Ale posta walnęłaś :-D robisz mi konkurencję hi hi ;-) a Ty rozumiem już mdłości (na szczęście) nie masz? :-) aaaale Ci się odmieniło z numerkami, niedawno jeszcze nie miewałaś ochoty ;-) Mój chłopek nie marudzi żem z czarnobyla, tylko jak pisałam wcześniej ja olałam totalnie dni płodne czy nie, jak mamy ochotę to są numerki i już :-D a moje kochanie za każdym razem pyta: „a dobry dzień dziś mamy?” :-p mówi to takim tonem i z takim wyrazem twarzy, że ja się pokładam ze śmiechu :-D Ostatnim razem zadał mi takie pytanie dosłownie ze 2 sekundy „po”, i stwierdził, że w trakcie przyszło m do pytanie do głowy, ale już nie pytał bo jak powiedział „to już było by totalnym brakiem taktu” :-D
I bardzo dobrze Ci synek zrobił-nie trza się martwić :-D

She- więc pierwsze wiadomości nie są złe :-D teraz jak już troszkę uspokoiłaś nerwy wizytą i gina to wierzę, że będzie coraz lepiej :-D wiem po sobie jak mnie uspokoił tekst mojej gin, że wszystko jest w porządku :-D trzymam &&& :-*

Magneta- nie pozostaje Ci nic innego jak odczekać i się przekonać ;-) ja ze swojej strony trzymam &&&& żeby @ nie przyszła!!! :-D

Ma_gdalena- jeja ale słodkiego maluszka masz :-D i brzuszek przepiekny :-D

A czy ktos mi powie co w sprawie nowych fasolek ? Hmmm dzisiaj widzialam tylko ze K&M zafasolkowala ... Ale przez moja dluzsza nieobecnosc mi sie juz pogmatwalo kto jest kto ;p I ile sie starala K&M ? aaaa i nie pamietam etraz nicku ale jedna ze staraczek co mowila ze sierpien ostatni dzwonek na starania a pozniej zaprzestaja bo umowa o prace sie konczy ? Kto mi przypomni kto o tym pisal ?

reklama
eh ale i tak sie nie nastawiam na zadne tesciki chyba dopiero bym sie skusila jak tydzien @ by sie spozniala. a teraz sobie mysle jak mojego naklonic do przeczytania ksiazki:P zeby zucil palenie:P ksiazke sprawdzilam na sobie ale on nie bardzo ma czas na czytanie a zaczal mi znowu palic:/ :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry