Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój pies zażywał kąpieli wczoraj, a że to owczarek niemiecki to i ja z nim zażywałamZafasolkuję, supera ja muszę okąpać psa.... Ale kąpanie psa to jest mordęga.... Ale śmierdzi... i mam konflikt
I musze włączyć raida w pokoju i się ewakuować, bo mamy masę komarów i mnie pogryzły, a ja jestem uczulona![]()
Ja mam uprawnienia BHP, PPOŻ, ADR i działalność ma być związana z tym zakresem, szkolenia + doradztwo.zafasolkuje: a jaki rodzaj działalności bo nie doczytałamwybacz
Naktusia to trzymamy &&&&&&&&& zeby to była fasolka :-)
Sil nic nie wchodzi... wczoraj nawet kisiel poszedł... a teraz zjadłam tą kaszkę i też mi strasznie niedobrze... wczoraj teść zażartował "Emilka ty będziesz tak chudła, aż zapadniesz się w sobie i znikniesz." Bo ja znowu schudłam... Jak nie wymiotuję to mam żołądek ściśnięty i jem jak wróbelek.... i nie, nie dam rady rozciągnąć żołądka bo to właśnie kończy się takimi dniami jak wczoraj czy dzisiaj...
Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...
Tak, tak, ale to dopiero jak będę miała REGON, a to dopiero pod koniec przyszłego tygodnia :-)zafasolkuję gratulacje pierwszego krokupamiętaj o wizycie w ZUS i US
![]()
Na forum ciężko, też szukałam.. Najlepiej przekieruj się do wujka googole tam na pewno coś znajdziesz. Sama szukałam nie raz bo od kilku lat walczę z wysokim poziomem prolaktyny.
progesteron 21 dnia cyklu , prolaktyne 3 dnia cyklu - ale to chyba przy 28dniowym cyklua może wiesz w jakim dniu cyklu powinnam zbadac progesteron?
Ja swego czasu odchudzałam się dość ostro i brałam suplement diety. I ta babeczka, która mnie odchudzała właśnie była wtedy w ciąży i miała takie problemy jak Ty i ona brała tez te suplementy, bo były one wysokobiałkowe i w jej przypadku powodowały utrzymanie masy ciała i zatrzymanie mdłości. To były takie koktajle proteinowe. Nie wiem czy mogę podać nazwę tej firmy z którą się odchudzałam.Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...
Myśl tylko pozytywnie! To jest teraz najważniejsze i pij dużo płynów żeby się nie odwodnić. Tule z całego serca żeby było dobrze <tuli> :*Sil nic nie wchodzi... wczoraj nawet kisiel poszedł... a teraz zjadłam tą kaszkę i też mi strasznie niedobrze... wczoraj teść zażartował "Emilka ty będziesz tak chudła, aż zapadniesz się w sobie i znikniesz." Bo ja znowu schudłam... Jak nie wymiotuję to mam żołądek ściśnięty i jem jak wróbelek.... i nie, nie dam rady rozciągnąć żołądka bo to właśnie kończy się takimi dniami jak wczoraj czy dzisiaj...
Jestem załamana... Jade teraz do gin po zwolnienie to przy okazji zapytam może o tą moją wagę... boję się że nie donoszę ciąży...
Ale tylko tym się zajmujecie?zafasolkuje, : fajnie , że otwierasz swój buznesik, zawsze to usiebie, my z moim też myslimy, ale na tym sie konczy bo w moim mieść to juz wszystko jest a że to taka dziura, na zadupiu (na moich terenach największe bezrobocie), to nic nie wymyslilismy, oprócz sprzedaży na allegro takich sprzętów sportowych, skakanki, pasy neoprenowe, masażery i tp. ale cienko nam to idzie .