reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia ja na razie odpuszczam :) na jakieś 3 miesiące , od razu napisze żeby nie zaśmiecać następnym postem , że chodzi o to że chce podjąć jakąś dodatkową prace przed ślubem i nie chce żeby to miało wpływ na zdrowie dziecka -przecież nie wiem jak się będę czuła w ciąży.
A poza tym muszę usunąć ten suwaczek bo moje cykle się rozregulowały więc nie pokazuje on dobrze:P , a jak się po drodze coś trafi to będę mile zaskoczona :)

reklama
aha...no tak:-) slub i wesele to nie taka tania sprawa...dlatego ja poki co nie planuje;P

mnie tez sie cos porypalo z tymi owu..bo chyba wlasnie dostalam okres, zupelnie niespodziewanie, no chyba, ze to jakies dziwne plamienie:-(

A co tam u Dziury, Ael, Fifki??????

Sil to szybko się uwinęli nie?? Boże jak ja sobie pomyśle że my też za jakiś czas będziemy myśleli o budowie to aż mnie ciarki przechodzą jakie to są koszty :o ,

no a ślub tani nie jest :P najgorzej mnie wkur.wia to że księża tyle wołają za świstki papieru... :/

Mag już poszło...!!! Mam nadzieję, że teraz będzie OK, to była moja wina bo nie wpisałam tematu i dałam "zatwierdź wiadomość" i myślałam, że poszło i wyszłam bo teraz się na tym samym złapałam!!!

Olcia a sami wszystko opłacacie czy pomagają Wam coś rodzice?? Jeśli można spytać oczywiście...

magdalenko poslzo:) w koncu sie udalo hehe:) milego czytania a ja mykam sie kapac i spac i do pracy jutro:/ milej nocki kochane wam zycze slodkich snow i stosunkowo udanej nocy a i gratuluje naszej nowej mamusi:) buziaki

Dziękuje i słodkich snów ;)

A ja jutro wizyta u ginka i może jak dzidzia będzie dla nas łaskawa to ujrzymy co tam kryje między nóżkami :-) już się nie mogę doczekać!!

Ostatnia edycja:
reklama
milla no tak ale stroić kościoła nikt nie każe więc to już raczej jest we własnym zakresie na własne życzenie... My zostawiliśmy bezpośrednio u księdza 300 zł (czyli cały ślub + organista) a oprócz tego zamawialiśmy strojenie kościoła i dziewczynę która śpiewała Ave Maria i inne dodatkowe pieśni ale to było płatne już u danej osoby a ksiądz nie miał z tym nic wspólnego... wszystko zależy od kościoła i od księdza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry