reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mineralna: tak ma syna ktory ma juz skonczone 12 lat

dagne: na ogół nie mam za grosz cierpliwości, ale od początku mi było małego szkoda, bo wkoncu to wina rodziców ze sie rozeszli i (była mojego męża zdradzała go na prawo i lewo, bo jakaś sexomanka czy co ), a dziecko jak dziecko nie wiele rozumie , no i sie bardzo staram, jak tylko mogę, no i niestety ostatnio jak byliśmy w zakopanym, pierwszy raz nie wytrzymałam napięcia, bo jużn ie bede opowiadać o co poszło- ale mały był niegrzeczny bardzo i wyzywał swojego kuzyna, zmyslał ze go bije, i do tego przez telefon matce swojej kłamał ze go wszyscy biją i źle traktują i tak mnie tym zdenerwował ze powiedziałm do niego ze jest taki sam kłamca jak jego matka i dlatego tato się z nią rozwiódł . Potem bardzo tego żałowałam i do tej pory żałuję że nie ugryzałm sie w język ,no ale słowa poszły

Ael: a jaką macie szafę , taką od góry do dołu ?

Ostatnia edycja:
reklama
ehh narazie nie testuje jak za dwa dni @ nie przylezie to sie zastanowie nad tym moze teraz jakies wachanki mi sie zaczely zawsze rano sie budzilam z @ w terminie a tu dzis jeszcze nic:p nawet plamienia:) ale jeszcze ma czas nei nastawiam sie jakos spercjalnie cociaz moj mi dzisiaj powiedzila ze jak na @ to w tym miesiacu wyjatkowo grzeczna bylam zero marudy humorow itp :) swoja droga moj sobie w sobote naciagnal oba sciegna przy stopie:/ i biedak mi kustyka wczoraj wzial urlop a dzisiaj na sile go wyciagali do roboty bo potrzebny byl w czwartek do polski hehe przypomnijcie mi jutro zebym dla Atanka wziela prezenciek:p moj sie rozplynal jak zobaczyl mala zyrafke:p i te slodziutkie buciki

no wlasnie AeI pokaz ta szafe:p a zapomnialam naklejka super i kolor pokoiku tez:)

Ostatnia edycja:
mineralna: juz masz troche rzeczy dla dziewczynki, powinnaś sie tym cieszyc ,a twoj mąż co woli ch. czy dz. ?
mam nadzieje ze ja juz tez po dzisiejszej wuzycie u gina bede mogła zaszalec i zacząć zbierać rzeczy dal dzidzi :)).

po 16tej , także wpadam do chaty kapiel i do gina, juz nie mogę się doczekać, a czy odn bedzie mnie badał na fotelu czy tylko usg i wywiad? a czy mam brać test ciązowy ?

m_gda: pappapa, a lie sie czeka na okreslenie grupy krwi bo moj S. swojej nie zna a chyba przydałoby sie wiedziec

No to zależy chyba od laboratorium bo jak ja robiłam to robiłam w wtorek a w piątek miałam już wyniki do odebrania a mąż mój robił w czwartek i Pani powiedziała, że wyniki będą dopiero na środe ale bardzo poprosiliśmy bo dziś wizyta u gina więc były na dzisiaj.

Nie wiem ciągle płacze, dobija mnie nawet mysl że to będzie dziewczynka, mam wiele obaw, dobija przytłacza mnie mieszkanie teściowej.

,
nie wiem co sie dzieje

Mineralna będzie dobrze, zobaczysz... ;) będziesz kochać córeczkę tak kjakbyś kochała syna a tak dla pocieszenia jeszcze, to my mamy sąsiadkę, której przez całą ciąże lekarz mówił, że będzie córka a tu przy porodzie bach! Chłopczyk!! :-D

Dzięki dziewczyny, może macie rację...
Zresztą, na wszelki wypadek po prostu postaram się przeciągnać rezerwację do 3-4 września, wtedy wszystko będzie jasne. Tylko że chyba coś się zmieniło, bo w zeszłym roku na tę konferencję rezerwowałam sobie lot sama, a potem się rozliczałam z nimi, a w tym roku chyba oni chcą mi rezerwować... Wtedy to jakoś w ogóle 3 dni przed terminem się zdecydowałam i też było dobrze :)

mineralna, nie martw się... to tylko hormony Ci wariują, weź głęboki oddech i pomyśl, że to przejdzie.

ale mam lenia hehe musze troszke domek posprzatac i jakis obiadek wysmyczyc
mineralna to uzbieralas juz troszke rzeczy dla coreczki :) teraz najwazniejsze zeby byla zdrowa i kochana:) a hormonki wroca do normy niebawem spokojnie:)

reklama
Lamia test możesz wziąć, pokazać jak coś. Ale nawet jak będziesz bez i powiesz, że jest pozytyw to i tak zrobi usg. :-)
Ale pamiętaj od razu po wizycie i powrocie do domu - RELACJA!!!!

Idę robić to zdjęcie bo mnie zjecie! A mój durny zachowuje się jak wrona....kracze...od niechcenia.....

Do góry