reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia, u mnie pierwsza wizyta w ciązy przebiegła chyba standardowo w takim przypadku:) tzn pierw wywiad lekarski (kiedy ost @, jeśli będziesz u innego niż wcześniej chodziłaś, to zapyta o antykoncepcję, czy brałaś kwas foliowy itp), potem fotel, badanie ogólne i usg. Co do testu, to ja miałam wynik bety ze sobą :)

reklama
No Ael czekamy :D ja też już dzisiaj mam wolne, zakupki zrobione, żurek ugotowany więc teraz się obijam :D muszę jeszcze tylko jechać za niedługo po mężusia do pracy!! A potem już moja upragniona wizyta u ginekologa. Tak jak nie nawidziłam tam chodzić jeszcze bardziej niż do dentysty tak teraz te wizyty mi sprawiają tyle radości!!

laski poprosze kopa w tylek na rozruszanie sie bo usiadlam sie na kanapie i nie moge sie z niej podniesc hehe:P

Magdalena to zycze udanej wizyty u ginia i oby sie malenstwo pokazalo

Ostatnia edycja:
Magent: ja nie wiem czy pozwolić ci siedzieć czy cię kopnąć :-D

dagnę : dzieki

Ael: ja dopcham się do kompa w domu to napisz :-), no dawaj tą szafę

m_agdalena: no ja nie cierpię do gina chodzić ,zawsze stres, ze trzeba podwozie pokazywać, ale dzisiaj juz nie moge wytrzymać zeby tam być :-)

ehh co prawda praca mnie juz ostatnio wykancza ciagle tylko praca w zezly czwartek pracowalam od 8 do 22 to bylo mega przegiecie a dzisiaj eh mam dzien lenia totalnego cieszylam sie ze mialam tylko 3 godziny pracy i w koncu odsapne troche:) juz normalnie marze o tym czwartku i 5 dni wolnego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry