reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oczekusia to nie wiedzialam ze silniejszy i ze po lutce sa jakies skutki uboczne w samopoczuciiu bo ja nic nie odszulam :) wiec sorki

Zoszka wklej zdjecia z wizyty to opatrrzymy fachowym okiem :D:D

BigChild to do d.. taki lekarz ktoremu nie mozna zadac pytan, bo potem sie wychodzi od niego i ma sie wrazenie ze jest jeszcze gorzej bo rodza sie nowe pyt i nie ma kto na nie odp. To jego pis obowiazek wyjasnic Ci wwszystko

Ale Wy ranne ptaszki jestescie :)

reklama
No... niezadowolona jestem, mogl powiedziec ze np za kilka dni peknie mi pecherzyk, nie wiem cokoliek, na co mi przepisuje tego dupka i jaki ma wplyw, no zero nic i nastepna pacjentka prosze. Tak to jest na kase chorych.

A ja to ranny ptaszek, bo od 7 w pracy :-D ALE jutro spie do oporu.. Musze zregenerowac sily.

To tak jak ja :) tez jutro spie, a do pracy chodze na 7:15 wiec tez rano jestem
Nie wiem co Ci poradzic sama teraz obserwuje swoj cykl i mierze temp zeby luteine brac dopiero po owu

No,nareszcie znlazłam chwilke dla Was, zalatan i nie dospana jestem ostanio maskarycznie a weekend dwa egazminy na uczelni (nic jeszcze nie umiem ) a dziś jeszcze goście :/

Już nie pamietam co której odpisać...skleroza :/

witam was tez mialam takiego lekarza bo mialam pytania a on nic milczal to sobie zmienilam fakt ze jezdze 30km ale jestem zadowolona jak narazie:)ale słyszalam ze ten stary nibysie na lepsze zmienił

Ja juz do niego nie pojde na bank. Czułam sie speszona i zawstydzona a to chyba nie o to chodzi. Jak cos toi bede chodzic prywatnie tam gdzie bylam zadowolona, tylko liczylam na porzadna sluzbe zdrowia za moje skladki.

A wracajac do wczorajszej wizyty to kino bylo takie, ze pan doktor mowi prosze sie wysiusiac bo ja nie widze ma pani pecherz pelny i u niego w gabinecie byl zamykany kibelek, ale taki ze slychac wszystko. I stoje 5 min i blokada taka ze szok i wyszlam po 5 min ze sie nie wysiusiiam bo mam blokade, a ten ze ja myslalem ze to jakas kupa czy cos :-D Od dziecka mam blokade jak ktos slysze moje sikanie :eek:

BigChild- czuje sie hmmm dziwnie :) Nie czuje sie ciążowo i jestem jakas pełna obaw wewnętrznie. Poza tym jestem strasznie głodna do południa..aż mi się uszy trzeaa jak jem, potem około 13 troche mnie mdli i zwykle nie mam już ochoty na jedzenie do wieczora.
na 20.12 jestem umówiona do ginka , niestety nie wiem czy zrobi już jakieś zdjecie fasolki a na to najbardziej czekam żeby uwierzyć i pobudzić instynky macierzyńki który chwilwo i nagle delikatnie zaniknał co powoduje u mnie gorszy nastrój :/

A wracajac do wczorajszej wizyty to kino bylo takie, ze pan doktor mowi prosze sie wysiusiac bo ja nie widze ma pani pecherz pelny i u niego w gabinecie byl zamykany kibelek, ale taki ze slychac wszystko. I stoje 5 min i blokada taka ze szok i wyszlam po 5 min ze sie nie wysiusiiam bo mam blokade, a ten ze ja myslalem ze to jakas kupa czy cos :-D Od dziecka mam blokade jak ktos slysze moje sikanie

ooo fuck...chyba bym uciekła z tego gabinetu......

Ja chodze do gin. na NFZ, dzwonie teraz do rejestracji zeby sie zapisac do ginka i pytam sie babeczki kiedy jest jakis wolny termin a ona do mnie : Co ja encyklopedia jestem !!!!! :/

Ostatnia edycja:
Jak to zanikl? Chyba kazda dziewczyna tu przezywa takie cos ze obawia sie ze w srodeczku nic nie ma bo nic nie czuje. A pozniej tak jak Ela teskni do dni kiedy nie bylo zadnych objawow ;-) Takze chyba masz z czego sie cieszyc a nie pogarszac nastroj.
Ja to Ci zazdroszcze, u mnie 15 dc i chyba jeszcze owulki nie bylo. Dzis pojde po testy owu. Boje sie ze moze przytrafil mi sie cykl bezowulacyjny, ale to jak to bedzie te pecherzyki to co sie z nimi stanie jak sie nie uwolnia?
Nie wiem co myslec, jak owu przyjdzie mysle za kilka dni, to najwczezniejsze testowanko wyjdzie mi dopiero w okolicach sylwka... A tak chcialam wigilie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry