Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hejka
aaaale śniegu nawaliło, fajnie by było gdyby do świąt się tak utrzymało, romantiko na całego za oknem, gorzej jak trzeba wyjść z domu hehe, ja dzisiaj mam podwójną imprezę więc pojem sobie dobrych rzeczy
no właśnie nie skumałam ale tak szybko??
kurde.. to takie uczucie jakby mnie ktoś za jajniki ciągnął już mam taką schize, że chodzę i tylko macam się po cycuchach, czy anóż widelec będą takie okresowo nabrzmiałe, ale nic, normalne!
julieet myślisz, że to byłoby możliwe? przy niskim prg 22dc i bromergonie od 5 dni.. to byłoby więcej niż cud! a też nie chcę się nastawiać, bo potem znając życie dopadnie mnie jakaś załamka.. ale poczekam do poniedziałku i strzelę rano test jeśli miesiączka dalej się nie pojawi!
Nie.. Na ulotce nic takiego nie pisze i nigdzie nie znalazłam żadnego wpisu, aby jakiejkolwiek babeczce spóźniała się @ po bromku. :/ Pytałam na forum, nikt tak nie miał.
Martwi mnie ten długi cykl, tym bardziej, że zawsze miałam regularnie.. Uspokoiłabym się trochę gdybym chociaż @ czuła, że za pare dni przyjdzie i się po prostu spóźnia, a tu nic! Kompletna cisza, tylko w jajnikach rwie.