reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hejka :)
aaaale śniegu nawaliło, fajnie by było gdyby do świąt się tak utrzymało, romantiko na całego za oknem, gorzej jak trzeba wyjść z domu hehe, ja dzisiaj mam podwójną imprezę więc pojem sobie dobrych rzeczy :D :D

miłego dnia dla Was!

no właśnie nie skumałam :) ale tak szybko??
kurde.. to takie uczucie jakby mnie ktoś za jajniki ciągnął:D już mam taką schize, że chodzę i tylko macam się po cycuchach, czy anóż widelec będą takie okresowo nabrzmiałe, ale nic, normalne!

julieet myślisz, że to byłoby możliwe? przy niskim prg 22dc i bromergonie od 5 dni.. to byłoby więcej niż cud! :) a też nie chcę się nastawiać, bo potem znając życie dopadnie mnie jakaś załamka.. :) ale poczekam do poniedziałku i strzelę rano test jeśli miesiączka dalej się nie pojawi! :)

reklama
Nie.. Na ulotce nic takiego nie pisze i nigdzie nie znalazłam żadnego wpisu, aby jakiejkolwiek babeczce spóźniała się @ po bromku. :/ Pytałam na forum, nikt tak nie miał.
Martwi mnie ten długi cykl, tym bardziej, że zawsze miałam regularnie.. Uspokoiłabym się trochę gdybym chociaż @ czuła, że za pare dni przyjdzie i się po prostu spóźnia, a tu nic! Kompletna cisza, tylko w jajnikach rwie. :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry