reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dotka, ale boję się, że jak wyjdzie negatywny a miesiączka dalej się nie pojawi to będę się stresować, że może to za wcześnie i jeszcze bardziej zacznę się martwić o co tu chodzi.. :) Do tego nie chce mi się tyłka ruszyć do Apteki, bo na Grunwald mam kawałek :D hehe Tak myślę, że jeśli do poniedziałku nic się nie zmieni to pójdę na bete.. w 36dc to powinien być raczej wiarygodny wynik prawda?

No w 36 to juz naj najbardziej, ale ja i tak najpierw zrobilabym test bo szkoda kasy na betke. Betke bym zrobila gdyby bladziocha na tescie mi wyszla. Zrobisz jak uwazasz, ale ja bym nie wytrzymala tyle dni w napieciu :) haha

hej podkarpacie zasypane również aż z domu się nie chce wychodzić takie zawieje leże w łóżku i mam dzień lenia a czeka jeszcze łazienka do sprzątania
jeszcze 1 dzień to testowania ale czuje że @ się zbliża brzuch boli także już się nastawiłam że przyjdzie w tym miesiącu

haha :) ja nie chcę się wkręcać, bo wyjdzie jedna krecha i dalej będę się zastanawiać o co chodzi :D wolę poczekać i uwierzyć w to co zobaczę:D i myślałam nad betą, bo nie będę mieć wtedy żadnych wątpliwości, a tak to obawiam się, że test wyjdzie negatywny, @ nie przyjdzie.. ehh
wiesz może ile kosztuje badanie bety? ja zawsze wyniki robię w Diagnostyce na Oławskiej, ale na ich stronie niestety nie ma cennika (albo jestem jakaś ślepa..:P)

Paulina o czym Ty do nas rozmawiasz? TEmpka pięknie Ci rośnie, jaka @ a kysz kysz.

Mezus polazl na noc do pracy, ja zaraz zabiore sie za nauke bo jutro egaminek...
Zaraz tez ide robic test owu, tylko czekam z jakas godzinke bo niedawno duzo pilam a to podobno zle.
JAjnik prawy kluje jak na owu, sluzowo mokro, to juz chyba czas. Rano seksik zaliczony.

julieet myślisz, że to byłoby możliwe? przy niskim prg 22dc i bromergonie od 5 dni.. to byłoby więcej niż cud! :) a też nie chcę się nastawiać, bo potem znając życie dopadnie mnie jakaś załamka.. :) ale poczekam do poniedziałku i strzelę rano test jeśli miesiączka dalej się nie pojawi! :)

Jaga moze włsnie przez ten niski progesteron @ ci sie spoznia tak ?? nie wiem, ale tak jak dziewczyny mowia najlepiej test zrobic i przynajmiej mbyc pewnum ze tam ktos jeslt albo nie ma , ale to twoj wybór ;P

Dotka, ja mysle ze jest sens zrobinia progesteronyu nawet jak bierzesz lutke , zeby sprawdzic czy poziom jest dobry bo bierezsz juz go długo kochana, ale moze sie mylic.

Ja niedsawno z pracy mezus mi pyszny obiadek ugotowal takze ide wcinac ;P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry