Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Taki mam plan, albo @ do poniedziałku, albo wizyta u gina
ja to bym chciała mieć owulkę raz w tygodniu! i bez @ najlepiej.. a tak cały miesiąc trzeba czekać..
julieet dokładnie o tym samym pomyślałam! jak nie na @, to na owulkę, to na chłopa z delegacji.. :/ z testem poczekam do poniedziałku, zrobię rano i jeśli nie będzie II krech, ani @ się nie pojawi to biegnę do gina!
Witam dziewczyny
Jaga jak pisałaś że lecisz po test i zaraz się testujesz to aż wstrzymałam oddech.Trzymam kciuki za @ skoro już wiadomo że to nie dzidzia
Ja czekam na @ który mam nadzieje się nie pojawi ,jeszcze jakies 7-9 dni.
Czekanie wykańcza...i wmawiam sobie,że nie myśle o tym jestem spokojna ...ale te myśli ciążowe same przychodzą ,szczegolnie w nocy i potem mi się śnią....A no i całe czas zaglądam w stanik czy oby przypadniek cos się zmienilo...ale objawów brak.
ja czekam na wode w kranie w tej chwili, juz 2godz!!!! Nie ma ani zimnej ani cieplej!!! Nawet rak po pracy nie umylam. Jak sie wqrwie, to sie w przyszlym tyg wyprowadze stad!!!!!!!! dali czesc, oby nie przyszla ta wredota tego ci zycze!!! Ja tez zagladam i ogladam i sprawdzam i wslu****e sie i mam objawy na @, wiec doopa z now w tym cyklu:-(
amalfi--dziekuje dziekujewchłaniam te życzenia całą sobą może zadziała.
Ale objawy @to takie same jak na fasolke więc może?kiedy ma nadejsc niechciana@???
Jaga to w takim razie czkemay na wiesci poniedzialkowe Oczekusia lutke biore 2 lata, progesteron robilam pod koniec sierpnia w fazie lutealnej wynik byl w normie ok, wiec chyba teraz nie ma sensu juz robic