Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;D No wlasnie.. dziki pęcherz, ja tez sie nie znam, podejrze go moze w pon na usg!ja się na pęcherzach nie znam, ale tą podziałkę widać wyraźnie![]()
zoszka-dziekuję bardzo
amalfi-płyn do higieny intymnej??szok....ale każdy?ja od lat z ziaji uzywam...wiem ze sa takie dla kobiet w ciazy ale nie widziałam zadnych dla...hmmm...starajacych się...haha.to czym sie myć?moj lekarz internista zdecydowanie odradza mydło.
Mozesz Jaga brac na wywołanie lutke - bo tak sie ja tez niekiedy bierze - a zaszkodzic nie zaszkodzi raczej, najlepiej skonsultuj to z lekarzem jeszce razAle wiesz BigChild, u mnie to tak pierwszy raz, że mi się okres spóźnia. Mam PCOS, ale miesiączki regularne, zero trądziku, otyłości czy owłosienia. To pewnie też dlatego, że nie jestem długo chora, bo tylko rok. I gdy nagle zaczęliśmy coś z tym robić i tu jak na złość miesiączka się zaczęła spóźniać ;/ cholera no! a sama nie moge tej luteiny brać na wywołanie??
Nabrzmiałe nabrzmiale bo to progesteron jest Big child takze bedzie takie skutki wywoływał, a nakrecac to si ekazda z nas raz na jakijs czas nakrecaDobrze wiedziec, ze po dupku piersi nabrzmiałe. Choc pewnie i tak bede sobie wkrecac, ze moze sie udalo...
Poki co jeszcze kolo 2 tyg staran i oczekiwania. Głupio miec takie dlugie cykle...
Jaga to w takim razie czkemay na wiesci poniedzialkowe
Oczekusia lutke biore 2 lata, progesteron robilam pod koniec sierpnia w fazie lutealnej wynik byl w normie ok, wiec chyba teraz nie ma sensu juz robic
Usmiech na mordce to podstawa i tak trzymac bardzo lubie takie podejscie nic tylko pochwalic;Phie hie, musisz być szybciej, za jakieś 40 min wraca mój miły! i mam zamiar ubrać sexy ciuszki i się troszkę wychillować!musi być uśmiech na mordce, bo inaczej to na pewno dobrze nie będzie. Pozytywne myślenie to podstawa!
))))
a ja całkiem przypadkiem ostatnio oglądałam jakiś program na tvn style, że te wszystkie żele nie sprzyjają zajściu w ciążę i generalnie nie są za fajne dla kobiecej flory bakteryjnej, to tak apropos
Jaga, będzie gorąco, mam nadzieję że na Księżu Małym Was słychać nie będzie ;p