reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzien doberek;p
Ja wstalam dawno, bylam w kosciele a teraz robie pierogi z kapucha i grzybami.. po raz pierwszy!!!

Oczekujaca moj pecherzyk zyje wlasnym zyciem;p
Paulina jak tam testujesz dzis?;)
amalfi wczoraj to bzykanko podwojne godzina po godzinie hiehie;D
julieet lepszy snig niz deszcz jak u nas;/

Zoszka widze szalejesz z bzykankiem heheh no i takiej weny po nim dostałas ze pierogi trworzysz cos mi sie wydaje ze twój m bedzie ci czesciej takie rajdy sprawiał po tych pierogach heheheheh

Witam moje drogie. ja nie dawno wstałam...
wczoraj troszke za bardzo sie poimprezowało... :) hehe...
Na szczescie bez kacyka i jest wszystko juz dobrze :)
Tylko brzuszek boli po intensywnej nocce... :)

Hej dziewczynki, ja juz ze szkoly, weszlam na kompa, choc kupe roboty przede mna.. a buu nie chce mi sie.
Widze ze niedzielne seksowanko za Wami, za mna tez!! :-D
Paulina dawaj cynk co z testowaniem

hej kochane
a ja się ni jak czuje brzuch boli jak na @ ale na razie nie przychodzi boję się trochę zrobić test żeby tam nie było 1 kreski spróbuję zaczekać z testem do środy no może wtorku :-)jak temp się będzie utrzymywała bo jak spadnie jutro to będe wiedziała że @ przyjdzie trzymajcie kciuki za jutrzejszą temp ;-)

reklama
Hej laski,
ja też dopiero po szkole :/ dobrze ze nie mam zadnych mdlosci ani zmeczenia ciazowego to jakos funkcojnuje. Jutro planuje pojsc do ginki zeby dała mi skierowanie usg zebym mogła zrobic je przed swietami. I jutro chyba powiemy o ciazy tesciowaej bo ma jutro imieniny wiec jest okazja :D

Widze, że noc z sobota/niedziela był pełen seksu :D My gorsi nie bylismy i tez sie bzyknelismy :) A co !!!:)

kwiatuszeq- patrzylam na twoje temki i jak dla mnie owu jescze nie było :/
paulina- trzymam kciuki za II kreseczki &&& A jak sie czujesz?? jakies przeczucia?? Ból piersi, wiecej sluzu??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry